Co nesmí chybět v žádné dobré kanceláři?

Co nesmí chybět v žádné dobré kanceláři?

Sdílejte

Chairs 2181960 640Nedostatek místa, odkládací plochy, úložných prostorů, v létě vedro v nesnesitelné výši… To jsou jen některá specifika kanceláří, v nichž se pracuje doslova otrocky. Přitom zaměstnavatelé i zaměstnanci by měli dbát na to, aby jim kancelář nejen dobře sloužila, ale aby se v ní také cítili výborně.

Neodkládejte už papíry na zem

Také patříte k těm, kdo alespoň jednou za měsíc potřebuje na množství papírů o velikosti A4 víc místa, než kolik máte na stole k dispozici? A tak přirozeně začnete papíry rozkládat po zemi. Kancelářské stoly přitom mohou být dostatečně velké, takové, na které se vám vejde téměř vše. Skvělé jsou dlouhé kancelářské stoly, ke kterým zároveň mohou usednout firemní klienti, zaměstnanci při hromadné poradě, nebo třeba mít dokonalou plochu při rautu neboli firemním teambuildingu.

Židle se nesmí viklat

Všimli jste si někdy, kolik osob pracujících v kanceláři, dělá na židli kolikrát až psí kusy? Je to tak, a mnohdy za to může dlouhé sezení na nekvalitní židli. Kdyby totiž byla ergonomická a vyrobená s ohledem na záda či nohy majitele, nestalo by se tak. Kancelářské stoličky můžeme rozlišit na otočné, zvedací, s podpěrkami pro ruce i hlavu. Druhý typ jsou jednoduché židle vhodné do zasedací místnosti. Jednoduché, lehké, barevné, stabilní…

Kancelářské kontejnery

Další výbornou vychytávkou jsou kontejnery. Dají se zamknout, ve vrchní polici můžete mít tužky, čaje, kávu, lepicí čtverečky… Vše, co je pro vás důležité, nebo co chcete mít naprosto po ruce, ale zároveň to uchránit před zraky ostatních. Můžete si vybrat i takové, do nichž se budou moct věšet listiny v euro obalech.

Zkuste se zamyslet a vypište si, co vám v kanceláři chybí. V místnosti, v níž je nám fajn, trávíme víc času, jsme výkonnější a nespěcháme z ní pryč. Tak se rozhodněte a kupte oživení, které každý uvítá.

Rate this post
Sdílejte