Nakupujte levněji nejen zboží do domácnosti

Nakupujte levněji nejen zboží do domácnosti

Sdílejte

Home 1622401 640Říká se, že koupíte-li si rodinný dům, máte do konce života vystaráno s otázkou, do čeho investovat peníze. Na domě je totiž stále co opravovat, rekonstruovat, vylepšovat, obměňovat. A jestliže je u domu i zahrada, i ta „spolkne“ docela dost financí. Naštěstí potřeba investovat do domu přichází postupně a většinu majitelů nemovitostí tato „starost“ baví. Navíc, pokud víte, kde nakupovat, za připravené peníze můžete pořídit „víc muziky“.

Velké obchody vám nabídnou levnější zboží

Je to starý známý fakt, že tam, kde je odběr zboží větší, může si prodávajíc dovolit kupujícím nabídnout zajímavější cenu. Mnohdy zde koupíte levněji i zboží, které není zrovna v akci. Třeba takový Mountfield leták nám rok, co rok ukazuje velké slevy zahradní techniky, bazénů a dalšího nabízeného sortimentu. Třeba motorovou pilu nebo traktůrek na sekání trávy můžete koupit za třetinu původní ceny.

Slibujete dětem bazén? Že si jej jednou pořídíte a nebudete muset jezdit do vedlejšího města na placený „koupák“, kde utratíte fůru peněz? Vyplatí se počkat právě na bezkonkurenční akce Mountfieldu.

Rekonstruujete? Stavte s úsporou

I když potřebujete pytle fajnové omítky, nové linoleum, lustry, barvu na výmalbu pokojů, záclony nebo třeba sazeničky květin do truhlíků, vyplatí se zajít do většího obchodu. Baumax letáky přináší pokaždé zajímavé akce na různé zboží. Mnohdy zde najdete sezónní sortiment, což velmi „hraje do karet“ zahrádkářům, pěstitelům i chovatelům. Nechybí sortiment pro již zařízený interiér, tedy trendy dekorace i potřebné vybavení, bez něhož se neobejdete.

Určitě si nenechte ujít letáky ať už stavíte, rekonstruujete, nebo jste zabydlení. Ve většině případů se dá nastavit jejich pravidelné zasílání do vaší e-mailové schránky. Nebudete je muset hledat, ani na ně pamatovat. Tím, že si je projdete, můžete za zboží, které jste chtěli kupovat, ušetřit velmi mnoho peněz a polevit tak vašemu rodinnému rozpočtu.

Rate this post
Sdílejte