Drobnosti, které posunou vaši kuchyni na vyšší level

Drobnosti, které posunou vaši kuchyni na vyšší level

Sdílejte

Black And White Minimalist Kitchen, Black Table And Beige Chairs Near Window With City View, Side Vi

Zdroj: Bigstockphoto

Chcete, aby vaše kuchyně vypadala opravdu luxusně? Nepotřebujete k tomu ani mramor (i když i ten je momentálně v módě), ani pozlacené vodovodní baterie. Stačí, abyste se drželi nadčasových trendů a vaše kuchyně se bude nejen vám, ale i vašim hostům líbit i za několik let.

Přírodní vzhled

Kuchyně se stále více propojuje s obývacím prostorem. Tyto místnosti jsou dnes už brány skoro jako jeden celek. Proto je důležité, aby nábytek v obýváku ladil s tím v kuchyni. I proto se v současné době klade důraz na přírodní, zemitý vzhled kuchyńských skříněk.

 

White And Wooden Minimalist Kitchen, Front View, Dining Table With Chairs And Dishes, Window With Ci

Dřevěné detaily i celé plochy k moderní nadčasové kuchyni zkrátka patří. Zdroj: Bigstockphoto

Velké plochy jsou tak často ze dřeva, nebo jej imitují, další barvy jsou v příjemných béžových odstínech, někdy bílé. Jde o to, aby měl člověk při pohledu do kuchyně příjemný pocit a aby ho její vzhled nerušil

Čisté linie bez úchytek

S přírodním vzhledem souvisí i jednoduchost – žádné ozdoby či výřezy, jednoduché čisté linie, pokud možno bez viditelných úchytů. Opět jde o to, aby nebyl pohled na kuchyni ničím rušivý. Druhou výhodou je to, že se tyto hladké povrchy jednoduše omývají. Kuchyně tak v cuku letu vypadá opět k světu, a to i po velkém vaření.

Výsuvná digestoř nebude překážet

Chtějte do vašeho bytu nebo domu jen to nejlepší? Pokud i vy máte vařič umístěný v prostoru, například na kuchyňském ostrůvku, určitě přemýšlíte, jak to vyřešit s digestoří. Dnes už ale není problém koupit si varnou desku se zabudovanou digestoři. Stejnou službu vám ale udělá i samostatná výsuvná digestoř.

Kitchenhood

Výsuvná digestoř odsaje páry a pachy efektivně hned u zdroje. Zdroj: Electronic-star.cz

Výsuvná digestoř se umisťuje za vařič. Když je zasunutá, nikdo ji skoro ani nevidí, splyne s pracovní deskou. V případě potřeby se vysune a efektivně odsává pachy a páry rovnou od zdroje. Problémem těchto digestoří může být, že na ní nemáte připravený odtah, a tedy není možné tímto způsobem odvést páry ven z domu. I výsuvná digestoř však může být jenom recirkulací. Toto zařízení páry jenom pročišťuje a nepotřebujete žádný odtah.

Funkční a zajímavé elektrospotřebiče

Pokud rekonstruujete kuchyni, dejte si také záležet na výběru elektrospotřebičů, aby s pečlivě naplánovanými skříňkami dokonale ladily. Při výběru vestavné trouby, mikrovlnky či varné desky si tak rozmyslete, zda by se vám spíše nehodila jejich bílá než černá verze. I taková je možnost, jen je většinou o něco dražší.

Storing Bottles Of Wine In Fridge. Alcoholic Card In Restaurant. Cooling And Preserving Wine.

Jste milovníci vína? Máte často návštěvy? Doma můžete mít i takovouto vestavnou vinotéku. Zdroj: Bigstockphoto

Nezapomínejte ani na různé vychytávky, jako je například vaše malá osobní vinotéka. Vestavných domácích vinoték už je na trhu víc než dost, a tak si můžete vybrat přesně podle vaší potřeby a vkusu. Najdete tak malé vinotéky na osm lahví vína, ale i velké elektrospotřebiče na desítky vín. Do kuchyně tak získáte krásný designový, ale i funkční kousek.

Rate this post
Sdílejte