Máte málo zakázek? Vyzkoušejte poptávkový server

Máte málo zakázek? Vyzkoušejte poptávkový server

Sdílejte

Handshake 3382503 640Současná pandemie onemocnění COVID-19 má obrovský dopad na ekonomiku a mnohá odvětví. Zatímco některým oborům, především ve farmacii a online prostředí, se daří mnohem lépe, než tomu bylo v minulosti, řemeslníci i mnohé firmy bojují s nedostatkem zakázek. I náš menší podnik, který se věnuje servisování a opravám spotřební elektroniky, pociťuje nejen obrovský konkurenční boj, ale i negativní vliv koronaviru.

Přemýšleli jsme, jakým způsobem zvýšit poptávky po našich službách, a rozhodli jsme se vyzkoušet poptávkové servery, přestože jsme jim zpočátku nedůvěřovali. V České republice je nejvíce známý server AAApoptavka.cz, jenž je přehledný, srozumitelný a obsahuje i spoustu poptávek.

Bude to vůbec fungovat?

Otázka, kterou jsme si pokládali, nicméně jsme si řekli, že když to nevyzkoušíme, tak nevíme. Poptávající server funguje na jednoduchém principu. Člověk, jenž něco poptává, může zadat inzerát zdarma. Dodavatelé si však musí platit členství. Právě kvůli poplatkům jsme se pro poptávkový server nerozhodli dříve. V současné době je však placený jakýkoliv propagační nástroj – reklamy na sociálních sítích, PPC reklamy, SEO služby a podobně.

Výhody? Zakázky chodí i na e-mail

Zaregistrovali jsme tedy náš podnik na serveru AAApoptavka.cz, a pak jsme se nemuseli o nic starat, protože zakázky nám přistály vždy přímo na e-mail. Sice ne všechny nám vyhovovaly, protože některé věci jsme neopravovali, jiné byly zase málo placené, nicméně našli jsme i takové, které jsme realizovali.

Jelikož i v tomto světě je konkurenční boj, nechali jsme si záležet na tom, aby naše odpověď byla vždy precizní a zajímavá. I možná proto se nám podařilo zvýšit v tomto těžkém období počet zakázek.

TIP: Zde si můžete přečíst další zkušenosti s AAApoptavka. Uděláte si tak představu o tomto poptávkovém serveru sami.

Rate this post
Sdílejte