Jaké trendy bytového textilu ovládnou Vánoce 2021?

Jaké trendy bytového textilu ovládnou Vánoce 2021?

Sdílejte

img 20211123 103013Adventní doba odstartuje sérií vánočních příprav, které jsou spojeny s pečením cukroví či perníčků, nakupováním dárků pod stromeček i dekorováním domácnosti. Zručné hospodyňky si mohou s dětmi vyrobit vánoční dekorace samy, ale někdy je opravdu lepší pořídit si je přímo od výrobce.

img 20211123 103203

Barvy hrají prim

V posledních letech jsou Vánoce spojeny i s barevnými trendy. Letošní rok ovládnou zajímavé odstíny. Patří k nim barvy inspirované přírodou, jako jsou oranžová, červená, zelená, hnědá a také zlatá. Velkým hitem je rovněž stříbrná, ale klidně můžete použít dekorační polštářky a bytový textil v modré, růžové a fialové barvičce. Pokud se vám nechtějí kupovat každý rok nové dekorace, nevadí. Vánoční svátky budou s jakoukoliv barevnou výzdobou nezapomenutelné.

Růžová a glamour styl

Ne všichni patří k zastáncům klasiky, a proto je osloví dekorace a bytový textil v něžné růžové. Dětem se barvička zalíbí, protože jim připomenete velké sladké lízátko, cukrovou vatu a jahodové bonbony. Patříte-li k milovníkům boho a glamour stylu, máte zelenou. Určitě vás uchvátí vánoční polštářky se stříbrným podkladem doplněné růžovo-fialovými hvězdičkami anebo modely s výšivkami a třpytkami.

img 20211109 123116

Tradice je prostě oblíbená

Ve většině domácností se neřídí aktuálními trendy a preferují červenou, zlatou nebo stříbrnou. Tyto stálice se budou vyjímat na dekoračním polštářku, dekorativních dečkách, vánočním ubrusu i prostírání. Na vrcholu popularity se drží také červeno-zelené zbarvení. Není divu, vždyť ladí s chvojím a jablíčky.

Ušijte si dekorace sami

Pokud patříte k šikovným ženám, ušijte si vánoční polštářky, dečky a dětské vaky samy. Stačí se podívat na internetové stránky Bytema, kde koupíte bytový textil a vánoční látky s krásnými vzory za příznivé ceny. Navíc se inspirujete a práce vám půjde lépe od ruky.

Rate this post
Sdílejte