Hydromasážní sprchy: luxus pětihvězdičkové masáže v domácím prostředí

Hydromasážní sprchy: luxus pětihvězdičkové masáže v domácím prostředí

Sdílejte

bydleniastyl.cz heavenshop cz uvodni Co potěší po mnohahodinové šichtě v práci? Dovolená, o té ale rozhoduje šéf. Takže rozhodně vana plné horké vody s pěnou, která náramně voní a uvolní tělo i mysl. Ještě lepší by byla masáž, během které by se svaly zbavily své ztuhlosti po celodenním sezení v kanceláři nebo pobytu ve skladu, kdy trpí nohy, ruce i záda. Řešením je hydromasážní sprcha, díky které si může luxusní masáž jako od profesionála užít úplně každý.

Masáž při každodenní očistě

Velkou výhodou sprchových koutů s masážní sprchou je možnost dopřát si masírování zatuhlých svalů a jejich prohřátí zcela každý den. Pravidelnou očistu si lze zpestřit masáží, která se hravě vyrovná té, která se provádí ve wellness centru. Domácí hydromasáží lze uvolnit zatuhlé svaly a klouby a prokrvit šlachy nebo svalový aparát. Masírováním se uvolňuje nejen tělo, ale také mysl, která je vyčerpaná z celodenní námahy. Odborníci dokonce doporučují masáž jako prevenci před nespavostí a stresem.

Pro krásu a posílení obranyschopnosti těla

Pomocí hydromasážní sprchy lze provádět masáž celého těla včetně nohou a chodidel nebo hlavy a obličeje. Speciální sprchové panely umožňují klasické sprchování i masírování pomocí masážních trysek, které jsou obzvláště účinné při sprchování s ruční sprchou. S hydromasážní sprchou lze také provádět lymfodrenáž pro odvedení toxických látek z těla. Vhodné je i otužování s pomocí studené vody, kdy lze upravit teplota vody i tlak trysek, aby se postupně zvyšovala obranyschopnost těla.

bydleniastyl.cz heavenshop cz 01

Efektivní provoz a dlouhá životnost

Kvalitní sprchové panely lze pořídit za zlomek ceny, co hydromasážní vany. Jejich provoz je navíc efektivní a nedochází k plýtvání vodou jako v případě koupání ve vaně. Kvalitní hydromasážní sprchy mají dlouhou životnost, dodávají se v různém barevném provedení, nejčastěji ve stříbrné nebo bílé barvě. U variant s vestavěnou poličkou na kosmetiku naopak v nerezovém nebo černém, k tomu s ANTI-CALC úpravou pro stále čisté trysky.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte