Kartonové krabice do velkých firem i do Vaší domácnosti

Kartonové krabice do velkých firem i do Vaší domácnosti

Sdílejte

Krabice2Kartonové krabice se obecně používají ve skladech, velkoobchodech a posléze i menších firmách, kde slouží převážně jako obalový a uskladňovací materiál. Své uplatnění však mohou nalézt i v každé domácnosti, kde se z nich mohou stát originální pomocníci. A kde takové kartonové krabice seženu?

Zvolte správný typ kartonových krabic pro bezpečnost uskladněných předmětů

Správný výběr kartonových krabic je důležitý kvůli bezpečnosti uskladněného zboží a předmětů. U kartonážní společnosti Krabice,s.r.o. seženete kartonové krabice z lepenky i krabice klopové a to různých typů a rozměrů. Pro uskladnění lehčích předmětů Vám postačí kartonové krabice z třívrstvé lepenky (3VVL). Pro objemnější a těžší objekty sáhněte raději po kartonových krabicích z pětivrstvé lepenky (5VVL).

Resize

100% recyklovatelný výplňový materiál k Vašim kartonových krabicím

Ať již z důvodu šetření životního prostředí nebo kvůli úsporám vlastních financí se vyplatí pořídit kartonové krabice přesně dle velikosti uskladněného předmětu. Nejen, že ušetříte pořizovací náklady za samotné krabice, ale rovněž Vám postačí jen malé množství výplňového materiálu. Nebudete tak muset nakupovat a skladovat hromady bublinkových fólií, pěnových výplní nebo polystyrenu. Při pořízení výplňového materiálu od společnosti Krabice,s.r.o.však nebudete mít výčitky vůči ekologii vůbec, jelikož veškerý fixační materiál k balenému zboží vyrábí 100% recyklovatelný a šetrný k přírodě.

Kartonové krabice v domácnosti jako skvělé organizéry a úložné boxy

Krabice mohou v domácnosti naleznout při troše fantazie spoustu využití ať již pro Vás, pro Vaše děti nebo domácí mazlíčky. Nejčastěji se v domácnosti dají využít jako úložné boxy, organizéry, police, skříňky, ale také třeba i rámečky na fotografie. Pro Vašeho mazlíčka se z kartonové krabice zase může stát skvělý pelíšek.

 

Rate this post
Sdílejte