Regulace teploty v radiátorech nebyla nikdy snazší

Regulace teploty v radiátorech nebyla nikdy snazší

Sdílejte

Afriso

Regulovat teplotu nejen v radiátorech je v některých případech poměrně obtížné. S regulátory teploty ACT ale vašeho cíle dosáhnete velice snadno.

Regulování teploty může být opravdu tak snadné? Ano, může. V následujících řádcích vám představíme unikátní systém, který vám výrazně usnadní váš život a předá vám do rukou maximální kontrolu.

Kompaktní zařízení

Udržování teploty vody je poměrně náročné. Zpravidla se o to starají automatické systémy, jejichž životnost je v mnoha případech velice krátká. Pokud chcete něco, co nadobro vyřeší váš problém s regulací teploty vody, máme pro vás dokonalé řešení. Regulátory konstantní teploty ACT 343 a 443 jsou k tomuto účelu naprosto ideální.

Regulátor konstantní teploty ACT totiž patří k zařízením, které používají přímo na směšovacím ventilu. Jedná se o technicky vyspělé regulátory integrované do servopohonu. Vy tedy dostanete kompaktní zařízení zabalené do jednoho úhledného obalu. A právě v něm se bude odehrávat veškerá magie.

Jednoduchá montáž

Udržování teploty vody v radiátorech a jiných zařízení se s tímto zařízením velice jednoduché. Integrace tohoto servopohonu na směšovací ventil totiž zajistí správnou komunikaci mezi řídící jednotkou a akčním členem. Regulátor ACT je navíc dodáván hned ve dvou verzích, které umí pracovat jak s třícestnými, tak čtyřcestnými ventily. Nemusíte tedy mít strach, že by na váš ventil servopohon od společnosti Afriso nepasoval.

Stejně jako jiné servopohony od tohoto výrobce, i regulátory teploty ACT se mohou pyšnit velice snadnou montáží. Stačí odstranit kolečko z ventilu ARV ProClick a zasunout motor na ventil. Počkejte, až servopohon zacvakne, a budete mít po starostech. O směšování vody se totiž bude starat spolehlivý servopohon, který můžete kdykoliv přepnout do manuálního režimu. Jakmile to tedy budete potřebovat, můžete teplotu regulovat ručně.

Rate this post
Sdílejte