Plastová okna řeší neduhy starých oken

Plastová okna řeší neduhy starých oken

Sdílejte

White 2563976 640 (1)Moderní okna mají ve srovnání se starými velké množství výhod. Určitě nikdo nepochybuje o tom, že nová okna šetří energii, lépe izolují nejen pokud jde o teplo, ale i o zvuk, jsou též estetičtější. Pokud navíc toužíte po bezúdržbových oknech, vyberte si nová plastová okna.

Právě teď je čas vyměnit stará okna za nová z plastu

Na potřebu nových oken myslíme nejčastěji v zimě, kdy nám jimi uniká drahocenná energie. Jenomže na výměnu oken je potřebné myslet dříve, a stejně tak ji v předstihu realizovat. Nejlépe v průběhu jara, léta a začátku podzimu. Kdo přejde ze starých oken na nová z plastu, je vždy mile překvapen. Okna, se kterými jsme dříve při otevírání a zavírání zápasili, nahradí něco, co 100% funguje. Dokonce i jejich mytí se smrskne na čtvrtinu času. Údržba je u plastových oken obecně téměř nulová. Jediné, co okna potřebují, je vždy správně seřídit jejich kování. U plastových oken vás nečekají žádné povrchové úpravy po pár letech – nemusíte odstraňovat staré nátěry, ani dávat nové. Výměna starých oken za nová plastová okna se rozhodně vyplatí.

Plastové okna pro náročné i nenáročné

Nezapomeňte, že nejsou plastová okna jako plastová okna. Jeden a ten samý prodejce oken vám umí nabídnout levná plastová okna, která jsou kvalitním, avšak ekonomickým řešením, ale i plastová okna s trojsklem v provedení vhodném i pro pasivní stavby, tedy pro moderní energeticky úsporné stavby. Plastová okna tak umí nabídnout skutečně ty nejlepší tepelněizolační vlastnosti.

Nechcete okna bílá?

Někomu bílá barva oken plně postačuje, pro někoho vhodnou není. Laminace umožňuje u plastových oken nabídnout jinou barevnost, včetně dekoru připomínajícího dřevo či imitaci hliníku. Plastová okna je rovněž možné řešit jinak při pohledu z exteriéru a jinak z interiéru. Výhodou laminace je též zvýšení ochrany oken před povětrnostními vlivy i UV zářením.

Nejlepší poměr cena/výkon

Plastová okna dnes nabízí nejekonomičtější řešení dobře vypadajících, skvěle tepelně i zvukové izolujících oken. Počítá se též s jejich doplněním o plastové balkonové dveře, francouzská okna či parapety.

Rate this post
Sdílejte