Jak si usnadnit předvánoční mytí oken? Nechte to na profesionálech

Jak si usnadnit předvánoční mytí oken? Nechte to na profesionálech

Sdílejte

woman gce10d5f48 640Tahle nepopulární dřina je nedílnou součástí předvánočního úklidu. O čem je řeč? Samozřejmě o mytí oken. Už tak náročná akce, jakou velké vánoční gruntování rozhodně je, se díky téhle fušce stává naprosto energeticky likvidační záležitostí. Jestli nechcete letošní svátky opět strávit “s jazykem na vestě”, ale třeba si je naplno užít v celé jejich kráse, zapomeňte na testování dalších zaručených vychytávek jak na čistá okna. Co takhle zvážit profesionální výpomoc?

Náročná práce, nedokonalý výsledek

Pokud patříte mezi ty, kteří to doma (a zvláště pak na Vánoce) potřebují mít nejen dokonalé, ale dokonale perfektní, o adventu si na sebe ušijete opravdu pořádný bič. V podstatě veškerým činnostem v předvánoční době předchází úklid, a kterým náhodou nepředchází, tak ty rozhodně zakončuje. A pokud se má člověk po všem luxování, vytírání, čištění všech povrchů a ploch ještě pustit do mytí oken v celé domácnosti, jednomu by bylo do breku.

Nezdá se to, ale umýt okna, rámy a parapety dá vážně zabrat, nejen pokud bydlíte v rodinném domě. I u mytí pár oken v městském bytě se člověk většinou pěkně zapotí. I když současné domácí čisticí prostředky často slibují zázraky a nejsou úplně špatné, možná i vy se trápíte s tím, že výsledek ani přes bolavé celé tělo a hektolitry potu není takový, jaký byste si představovali. V čem je tedy problém?

Několik fíglů a pár tahů

Kouzlo perfektně čistých oken je nejen v přípravcích, ale také technice. Asi není žádným překvapením, že profesionální úklidové firmy mají k dispozici speciální a skutečně kvalitní koncentrované čističe, úklidové pomůcky a stroje, s jejichž pomocí je perfektní úklid až neuvěřitelně snadnou záležitostí. Kromě toho jim ale do karet hraje i hromada zkušeností, zásoba profi fíglů a magických triků.

Pokud jste se doteď s mytím oken vždy trápili sami, efektivitou práce a hlavně výsledkem počínání úklidové firmy budete bezpochyby zcela ohromeni. Navíc to, co vy byste dělali několik hodin nebo rovnou celý den, má zkušená úklidová četa za zlomek času. A jak naložit s ušetřeným časem by zejména v období Vánoc jistě ví každý z nás, co myslíte?

Sbohem předsudkům

Obecně a objektivně vzato má čištění oken profesionály opravdu jen samé výhody. Leckomu se ale v hlavě při úvahách nad objednáním úklidové firmy začnou ozývat předsudky nejrůznějšího charakteru – od zbytečného vyhazování peněz oknem a poznámky o lenosti, až po předobraz správné hospodyňky, která všechno přece musí dělat sama, jinak to tak nějak neplatí a je to proti dobrým zásadám. Naše rada zní: všechny tyto předsudky hoďte za hlavu!

Profesionální úklidové služby jsou dnes cenově dostupné pro každého a nechat si umýt jednou za čas okna opravdu z nikoho žebráka neudělá. Nezáleží na tom, zda trpíte závratěmi z výšek, zdravotní stav vám tuto náročnou aktivitu neumožňuje, nemáte dostatek času nebo se vám do mytí oken jednoduše nechce. Proto, abyste si život zpříjemnili a ušetřili v dnešní době trochu více času na sebe, pro rodinu nebo jen tak, nepotřebujete žádné výmluvy a záminky.

Odměňte se letos malým dárkem, ještě než přijde Ježíšek, a svěřte svá okna profesionálům!

 

Rate this post
Sdílejte