Užívejte si dny venku pod kvalitní pergolou

Užívejte si dny venku pod kvalitní pergolou

Sdílejte

Pergola1Všimli jste si také, že čím dál víc majitelů zahrad na nich umisťuje pergolu? A nejen na zahradách. Pergola je součástí teras hned u domu, a tak se z terasy může stát další pomyslná místnost, kterou můžete používat kdykoli se vám zachce. Chce to však pořídit si skutečně kvalitní hliníkové pergoly, na které se budete moci spolehnout po mnoho let.

Proč zahradní hliníkovou pergolu?

Už samotný materiál, tedy hliník napovídá, že je hliníková pergola vybavením, které vám bude sloužit mnoho let. Jestliže chcete výborný produkt za přijatelnou cenu, potěší vás jistě pergoly na těchto webových stránkách: https://www.drstudio.cz/hlinikove-pergoly/. Najdete zde pergoly vyrobeny jen z hliníkových profilů. Navíc krytina je nahrazena moderními otočnými lamelami, jejichž sklon se dá měnit. Můžete tak regulovat sluneční paprsky, které se dostanou na terasu. Velkou výhodou je, že v případě nepříznivého počasí lamely tvoří nepromokavou souvislou střechu. Stačí jen dát lamely do vodorovné polohy. Dešťovka odtéká systémem lamel a zabudovaného okapového systému v nohách terasy. Jednoduché a důmyslné zároveň. Už nebudete pod pergolou jen za hezkého počasí.

Pergola2

Doplňkový sortiment pro celoroční využití terasy

Máte doma oslavence, kteří slaví narozeniny na podzim, v zimě a na jaře? Možná vás doposud mrzelo, že ve studenějších měsících nemůžete slavit na terase. I to už může být minulostí. Bílá hliníková pergola nebo antracitová tmavá zahradní pergola se dá doplnit o rolety, které vás ochrání při větrném či chladném počasí. Stejně tak se vám budou hodit hliníkové žaluzie, abyste zastínili terasu v případě, že bude slunce nízko nad obzorem. Výběr barvy pergoly i využití doplňků je plně na vás.

Velikost dle vašich potřeb

Každá rodina je různě velká, každý má jinou představu o prostoru, který chce mít kolem sebe, aby se cítil komfortně a příjemně. Proto si můžete vybrat z několika délek pergol. Vždy je postavena na čtyřech hliníkových profilech o rozměrech 12 x 12 cm. A zamlouvat by se vám mohla třeba pergola v rozměrech délky 600 cm, šířky 300 cm a výšky 250 cm. Anebo varianta o něco menší, kdy je délka 360 cm, šířka 350 cm a výška 230 cm? Prohlédněte si kompletní nabídku na stránkách drstudio.cz a vyberte si sami. Zajisté najdete typ, který vám bude vyhovovat nejlépe.

Pergola3

Je škoda mít terasu a nebít nad ní stříšku. Zbytečně se ochuzujete o chvíle venku, které byste tam mohli trávit s celou rodinou téměř po celý rok. Změňte to a uvidíte, že budete naprosto spokojeni.

Rate this post
Sdílejte