Domácí potřeby pro letošní léto aneb Co se v létě hodí doma...

Domácí potřeby pro letošní léto aneb Co se v létě hodí doma a na chalupě?

Sdílejte

Retro 2095749 640Léto je plné nástrah pro naše domácnosti. Zjišťujeme, že by se nám některé věci hodily dvakrát, protože mnozí z nás máme svoji městskou domácnost a druhou pak na chalupě. Kdo má zahrádku, ten zas neustále potřebuje něco na skladování potravin, na jejich zpracování či zavařování.

Nejlépe vás na letní nástrahy připraví online domácí potřeby. Zajímavý český eshop s domácími potřebami je Dometa.cz. Koupíte zde vše pro domácnost: věci do kuchyně, pro úklid a hygienu, do koupelny a na WC, do domácnosti, do dílny a na zahradu, pro hobby i pro volný čas. Co se nám bude hodit v létě?

Nejvoňavější prádlo je sušené na sluníčku

Už dávno jste si pořídili sušičku na prádlo? Přesto je v létě ekologičtější sušení prádla na klasické prádelní šňůře. Minimálně na chalupě je to sušení praktické a stačí natáhnout prádelní šňůru mezi dva stromy. Pořiďte si místo té z bavlny trvanlivou lankovou. Lépe se čistí, přitom na ní skvěle drží jak plastové, tak dřevné kolíčky. Na zahradě oceníte rovněž rozkládací prádelní sušák. Hodí se i na balkon, na terasu, ale třeba i do nevyužívaných podkrovních místností či pod pergolu, kde se na něm v létě velice rychle prádlo vysuší a nádherně voní. Vůni přirozeně sušeného prádla nic nepřekoná.

Dózy na potraviny jsou v létě nutnost

Kdo má vlastní zahrádku, určitě si rád mnoho výpěstků uskladní na zimu a na období, kdy už daná plodina neroste. Něco mrazíme, jiné potraviny sušíme, další zavařujeme. Vždy však na to potřebujeme vhodné nádoby. Na mražení a uskladnění sušených se nám hodí vhodné dózy na potraviny. Do mrazničky je tak snadno a přehledně uložíme, suché potraviny ochráníme před různi škůdci, jakými jsou třeba moli. Rozhodně potravinových dóz není nikdy dost. Vždyť i běžné krátkodobé skladování potravin je vždy bezpečnější v dobře uzavíratelné dóze. Na našich dobrotách si totiž dovnitř přijde rád smlsnout i náš pes nebo kocour od sousedů. Velké množství dóz nabízí Orion domácí potřeby. I tyto produkty koupíte v e-shopu Dometa.

 

Rate this post
Sdílejte