Zapuštěný bazén umožní plnohodnotné osvěžení nejen v létě

Zapuštěný bazén umožní plnohodnotné osvěžení nejen v létě

Sdílejte

Woman 690034 640Při výběru typu zahradního bazénu máte v zásadě dvě možnosti. První představují nadzemní modely, druhou pak zapuštěné verze. Z hlediska kvality, životnosti a mnoha dalších aspektů je rozumnější zvolit spíše zapuštěné bazény.

Design, životnost a další přednosti zapuštěných bazénů

Majitelé nemovitostí, kteří si zvolí zapuštěné bazény na zahradu, ocení jejich vysokou kvalitu. Je samozřejmě nutné přistoupit k odborné výstavbě a použití špičkových materiálů, kupříkladu speciálního tvrdého plastu, jenž bude tvořit základní konstrukci. I luxusní zapuštěné bazény se dnes vyrábějí převážně z plastů. Osvědčila se u nich totiž dlouhá životnost a schopnost odolat nepříznivým klimatickým jevům. Plast vydrží velká vedra a mrazy, aniž by došlo k jeho popraskání, což je problémem třeba v případě klasických betonových modelů.

Bazény Rentmil S.r.o. Plzeň 1

Kromě dlouhé životnosti, jež se běžně u plastových zapuštěných bazénů pohybuje vysoko nad hranicí 10 let, oceníte stavbu rovněž z hlediska designu. Zapuštěné bazény nejsou onou pověstnou „pěstí na oko“, nenarušují exteriér vaší nemovitosti, nepřekážejí ve výhledu na zbytek pozemku. Působí vůči svému okolí kompaktně a decentně, což rozhodně nelze říci o nadzemních modelech venkovních bazénů. Hodí se prakticky do každé zahrady, stačí mít k dispozici dostatek místa na jejich vybudování.

U zapuštěného bazénu není překážkou ani členitější terén, pouze je nutné provést trochu náročnější stavební úpravy pozemku.

Možnost celoročního provozu

Venkovní bazén jistě hodláte využívat hlavně v teplých letních měsících. Pakliže si ale pořídíte zapuštěný model a k němu vhodné zastřešení a vyhřívací systém, lze se v něm koupat prakticky celoročně. I proto se do zapuštěných bazénů vyplatí investovat, přestože jsou zpravidla přeci jen dražší nežli levné plastové nadzemní bazény.

Realizace zapuštěných bazénů

Máte-li zájem nechat si na zahradě vybudovat luxusní zapuštěný bazén, obraťte se na společnost Rentmil. Zabývá se nejen realizací, ale také servisem a dodávkami příslušenství. Kompletní informace se dají nalézt na webových stránkách www.rentmil.cz.

Rate this post
Sdílejte