Dřevostavby od společnosti Martinice Group jsou symbolem kvality a luxusu

Dřevostavby od společnosti Martinice Group jsou symbolem kvality a luxusu

Sdílejte

martinice

Každý člověk sní o vlastním bydlení, ale délka stavby klasického domu je pro něj nepředstavitelná. V tomto ohledu se lze přiklonit k bydlení v dřevostavbě. Montované domky na zakázku jsou postavené pod taktovkou spolehlivé společnosti v expresním čase.

Moderní dřevostavby na klíč upoutají hned několika výhodami. Patří k nim variabilita stavebního materiálu, nízká pořizovací cena, velmi krátká doba výstavby, ekologická stránka, dokonalá tepelná izolace a tím i nižší spotřeba energií.

Obraťte se na profesionály

Pokud se vám zamlouvají montované dřevostavby rodinných domů, obraťte se na společnost Martinice Group. Ta se pyšní více než 20letými zkušenostmi. Od roku 2010 se společnost zabývá dodávkami montovaných rodinných domů a různých staveb. Nutno zmínit, že pro ni není problém postavit rodinný domek ani zemědělskou budovu. Klienti se mohou spolehnout na špičkové technologie dřevařského průmyslu, projekt s 3D animací, kvalitu veškerého použitého materiálu a 25letou záruku na konstrukční systém dřevostavby na zakázku.

Spokojený život je zaručen

V dnešní době není čas ani peníze na neprofesionálně zpracované služby. Každá další investice je finančně náročná. Martinice Group zrealizují nízkoenergetický dům bez zbytečných průtahů. Díky tomu si užijete vlastní bydlení ve velmi krátké době. Jedná se o časové rozmezí 9 – 12 měsíců. Za pomoci nejmodernějších technologií vznikne nový domov, který má nízkoenergetický standard už v základní variantě.

samsung csc
SAMSUNG CSC

Střecha dělá dům

Pokud stavíte dům anebo svou nemovitost revitalizujete, myslete na precizně provedenou střechu. Společnost vám zajistí krovy a vazníky vyrobené z prvotřídního dřeva. Navštivte jejich stránky a poptejte si zakázku, jejíž realizace bude zhotovena od 3 do 6 týdnů v závislosti kapacity výroby.

Rate this post
Sdílejte