Proč použít stínicí sítě a k čemu všemu vám poslouží?

Proč použít stínicí sítě a k čemu všemu vám poslouží?

Sdílejte

1 stinici sit na plot 2

Jestliže si koupíme dům nebo samostatnou zahradu, ne vždy jsme hned od začátku spokojeni se stávajícím plotem. Mnohdy je plot pouze klasický, tvořený průhledným pletivem. Tím pádem nám je ale na pozemek kompletně vidět, což většině z nás více či méně vadí.

Ať už vám na pozemek, k bazénu, na terasu vidí sousedé nebo kolemjdoucí, kteří prochází po chodníku či jedou po cestě, k docílení soukromí vám pomohou stínicí sítě na plot. Vyrábí se v příjemné khaki barvě, takže našim očím nevadí, pohled na stínicí síť je příjemný, nabízí skvělou alternativu přírodnímu stínění.

Se stínicí sítí budete jistě spokojeni

Kvalitní stínicí síť v mnoha variantách nabízí kupříkladu na webových stránkách peplachty.cz. Tyto stínicí sítě váš pozemek ochrání nejen před nechtěnými pohledy, ale také před větrem nebo prachem z ulice. Jejich stínivost je skvělých až 90 %. Jednoduše se s nimi manipuluje, zajišťují stabilní ukotvení díky přichycení pomocí pevné silikonové šňůře upevněné v perforaci, která je na delších stranách sítě po 5 cm. Na kratších stranách lze za příplatek zhotovit lemování a narazit kovová oka.

Stínicí sítě se vyrábí z polyetylenu, jsou vodopropustné, takže je můžete použít také k zakrytí např. dětských pískovišť, a přitom nebude potřeba písek mokřit. Zároveň jej ale ochráníte od znečištění kočkou nebo psem.

Polyetylen zaručuje spojení lehkosti, odolnosti a vysoké životnosti. Tyto sítě se vyznačují dlouhým zachováváním si barvy a tvaru i při nepříznivém působení počasí.

Nakupujte na peplachty.cz

Kvalitní a trvanlivé stínicí sítě nabízí e-shop Peplachty. Kromě stínicích sítí zde koupíte také zakrývací plachty, vagónové plachty, autoplachty, plachty na míru i doplňky. Podívejte se a vyberte si zboží nejen pro vaši zahradu, díky němuž se vám bude žít lépe.

Rate this post
Sdílejte