Jak může realitní kancelář pomoci s pronájmem bytu?

Jak může realitní kancelář pomoci s pronájmem bytu?

Sdílejte

bedroom g23b2f7c4d 640Potřebujete pronajmout byt, nebo jste naopak v situaci, kdy pronájem hledáte? V obou případech vám může pomoci spolupráce se zkušenou realitní kanceláří. Plyne z toho totiž celá řada výhod a servisu, který je na vysoké úrovni díky mnoha zkušenostem z oboru. Tím si můžete hledání nájemníků či ideální bytu značně usnadnit a zkrátit.

Příprava inzerátu i smlouvy

Hned prvním krokem může být pomoc realitní kanceláře s přípravou pěkného inzerátu, který zaujme více lidí. Nebude tak problém sehnat nového nájemníka i ve velmi krátkém čase. Pronájem bytu Mladá Boleslav si samozřejmě žádá i správnou smluvní dokumentaci. Mnohem lepší než stáhnutí nic neříkajícího vzoru z internetu je opět příprava smlouvy na míru podle konkrétních parametrů. A s tím opět dokážou pomoci profesionálové v realitní kanceláři.

Prověření případných nájemníků

V rámci základních služeb realitní kanceláře je někdy možné požádat o prověření nájemníků z pohledu toho, jestli nejsou například v insolvenci nebo exekuci. V takovém případě by totiž mohlo být zvýšené riziko, že bude docházet k problémům s řádným splácením. Realitní kancelář Mladá Boleslav má dostatek zkušeností s celým procesem pronájmu ze všech různých stran, takže není problém zařídit všechno potřebné a podat pomocnou ruku s jednotlivými situacemi.

Dobrý kontakt pro poptávající

I z druhé strany se vyplatí spolupráce s realitní kanceláří. Pokud hledáte pronájem, můžete se přidat do jejich databáze kontaktů. Jakmile se k nim dostane vhodná nemovitosti na pronájem, můžete se o nabídce dozvědět mezi prvními. A to je v případě pěkných bytů k pronájmu opravdu cennou výhodou, díky které snadno získáte takové bydlení, jaké si představujete. I tak je ale dobré zkombinovat toto hledání s vlastním pátráním, protože můžete mít štěstí na jiný pěkný inzerát.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte