Kuchyně na míru

Kuchyně na míru

Sdílejte

kitchen g2c9cc1259 640Kuchyně je srdcem domova, kuchyně je místem, kde se pravidelně schází nejedna rodina a tráví společný čas s plným vědomím přítomného okamžiku. Jelikož kuchyně a chutné jídlo spojuje a utváří byt či dům domovem, jedná se o prostor, kterému je vhodné věnovat zvýšenou pozornost ještě před samotnou rekonstrukcí či realizací.

Tvar, uspořádání šuplíků či skříněk, rozmístění jednotlivých komponentů, použité materiály, barva, kvalita zpracování, kování, praktická stránka, výběr spotřebičů aj. – to všechno a ještě mnohem víc je potřeba brát v potaz. Z tohoto důvodu je vhodné si uspořádat vlastní žebříček priorit, tj. věcí a skutečností, které nám vyhovují a jsou konkrétně pro nás žádoucí, přináší nám přidanou hodnotu při vaření i mimo něj. Takovýto žebříček priorit nám následně může pomoci při komunikaci s odborníkem kuchyňského studia, bytovým architektem, realizátorem zakázky, případně dalšími „články realizačního procesu“. Ten, kdo se chce v kuchyni cítit komfortně, potřebuje „mít vše na svém místě“ a vždy po ruce.

Uspořádání kuchyňské linky, kde trávíme každý den poměrně dost času, tedy hraje zásadní roli v tom, jak se budeme cítit, jak nás bude příprava jídel bavit, zda budeme moci při vaření být v kontaktu s dalšími členy rodiny atd. Jestliže máte rádi minimalismus a přehlednost, pakliže vaše rodina potřebuje především rozsáhlé úložné prostory nebo jste zastáncem přírodních prvků – dnešní široká nabídka a individuální služby směrem k zákazníkovi jsou polem téměř neomezených možností. Záleží tak především na vašich potřebách, představách a preferencích. Individuální služby zákazníkovi na míru mohou obsahovat například:

  • návrh kuchyně od bytového architekta
  • odborné poradenství
  • vizualizaci
  • efektivní využití každého centimetru kuchyňské linky
  • širokou nabídku materiálů, zpracování, designů, kování aj.
  • zakázkovou výrobu jednotlivých kousků nábytku
  • originální designové a funkční prvky
  • vlastní truhlářskou výrobu
  • spolupráci s dalšími renovovanými odborníky ze světa nábytku
  • další

Pokud hledáte komplexní služby a firmu, která vyrobí kuchyni na míru dle vašich představ, a pakliže současně hledáte někoho, kdo spolupracuje se širokou sítí dodavatelů v dalších oblastech (bytové doplňky, podlahové krytiny, čalounictví nábytku aj.), obraťte se na DomArt-design s.r.o.

Kvalitní, funkční a osobitý prostor kuchyně na míru vám a vašim potřebám ocení celá rodina.

Rate this post
Sdílejte