Objednejte si profesionální úklid a ušetřený čas věnujte rodině

Objednejte si profesionální úklid a ušetřený čas věnujte rodině

Sdílejte

disinfectant gd4cc37190 640Také si tu a tam řeknete, že letos konečně využijete službu úklidové firmy a necháte si s generálním úklidem, který provádíte na jaře i před Vánocemi rok co rok sama, pomoct? Udělejte to. Investovaných peněz nebudete litovat. Vše, co si budete přát, bude dokonale uklizeno, a vy se jen budete kochat čistou domácností.

Ideální pro seniory, vytížené i maminky na mateřské dovolené

Kvalitní úklidová firma Praha ráda pomůže všem, kdo ji o to požádají. Využít ji mohou zájemci jednorázově i opakovaně. Uklidit byt nebo dům není určitě snadné pro seniory, kteří mají zdravotní potíže nebo je „jen“ zmáhá únava. I ženy na mateřské dovolené se mají co otáčet kolem dětí, a rády využijí pomoc. Také zaměstnaní lidé by měli o víkendech trávit čas jinak, než uklízením. Úklidová firma je výborným řešením.

Lepší úklid poskytuje komplexní úklid domácností a bytových prostor od 100 m² v Praze a okolí. Provede jednorázový, pravidelný i generální úklid, umyjí okna nebo vyčistí koberce. Při jakékoli službě, kterou provádí, zaručují precizně odvedenou práci, příznivé ceny a osobní přístup. Pracovníci společnosti jsou vyškolení a prověření, a tak může společnosti garantovat 100 % kvalitu provedené práce. Firma má pro každý případ sjednáno pojištění proti způsobení škody ve výši 5 milionů korun. Je také šetrná k životnímu prostředí, a tak pro profesionální úklid využívá profesionální čistící techniku a ekologické mycí prostředky.

Nechte si pomoct i s úklidem zahrady

Úklid Praha ale uklízí nejen v domácnostech. Můžete požádat i o péči o zeleň a zahradu nebo odklízení sněhu. Provádí všechny druhy pravidelných úklidů, úklid firem, úklid a správu bytových objektů, zajistí odvoz odpadu a suti, úklid komerčních a nebytových prostor, dokonce i výškové práce nebo třeba strojové čistění podlah a garáží a jiné práce.

Podívejte se na lepsiuklid.cz a nechte spolehlivou, férovou a zkušenou firmu uklidit i u vás doma.

Rate this post
Sdílejte