Ručně vyráběné stolové podnože zajistí originalitu každému stolu

Ručně vyráběné stolové podnože zajistí originalitu každému stolu

Sdílejte

nohy

Patříte k lidem, kteří mají rádi zajímavé a netradiční vybavení interiéru, které jen tak někde neseženete? Zároveň vás těší pohled na ručně vyráběné výrobky, které si můžete umístit do interiéru či exteriéru, a které se jsou na první pohled odlišné od těch, které se dají koupit v klasických velkoobchodech? Tak to se vám bude jistě líbit steelbro.cz, kde najdete krásné a precizně vyráběné vybavení do bytů i domů.

Stolové podnože pro každý stůl

Ať už máte byt zařízený v minimalistickém, moderním, skandinávském nebo třeba venkovském stylu, přijdou vám vhod kovové nohy ke stolu, které se dají použít ke zhotovení stabilních a netradičních stolů různých velikostí. Jedná se o ručně vyrobenou stolovou podnož z jaklové oceli s kompletní předpřípravou pro montáž vrchní desky.

Samozřejmostí je, že je kovová konstrukce navržena tak, aby byla maximálně pevná při vysoké zátěži. Povrch stolové nohy nemusí mít jen vzhled surové oceli bez povrchové úpravy. Zvolit můžete i barevné provedení v bílé, černé, chromové nebo zlaté variantě.

Zajímavé a úsporné akční nabídky

Společnost Steelbro nabízí zajímavé cenové akce. Např. právě teď si můžete se slevou 35 % koupit jídelní ocelové nohy Merga nebo jídelní centrální podnož Norfolk se slevou 11 % z původní ceny. Jídelní ocelové nohy hairpine Cairo jsou k dostání se slevou 34 %. A podobných nabídek je tady mnoho.

Sestravy, botníky, doplňky a další moderní zboží

Steelbro.cz nabízí nejen stolové konstrukce, ale také konstrukce židlí, sestavy, konstrukce polic a regálů, botníky, věšáky, ocelové stolové nohy, doplňky a další užitečné a náramně vypadající zboží. Stačí podívat se na kompletní nabídku, z níž si vyberou i ti nejnáročnější zákazníci.

Chcete-li netradiční a zajímavé stoly, židle, nebo celou sestavu, Steelbro vás určitě nadchne.

Rate this post
Sdílejte