Tip na bezpečnostní dveře do bytu, které dokonale ochrání váš domov, majetek...

Tip na bezpečnostní dveře do bytu, které dokonale ochrání váš domov, majetek i blízké

Sdílejte

inspirujte se karlin 1000x700

Vchodové dveře do bytu jsou nezbytnou součástí našeho bydlení. Mají za úkol chránit nejen náš majetek, ale rovněž soukromí a bezpečí naší rodiny. Právě požadavky na bezpečnost by měly patřit k těm nejdůležitějším kritériím, podle nichž nové dveře vybíráme.

První krok ke spolehlivé ochraně domácnosti

Bezpečnostní dveře, které patří k jedněm z nejlepších ve své kategorii, jsou SD 101 od českého výrobce NEXT s více než 30tiletou tradicí. Dveře do bytu NEXT SD101  jsou certifikované ve 3. bezpečnostní třídě. Tento parametr udává míru úrovně bezpečnostních prvků, jimiž jsou provedení dveří, kování, zámkové vložky atd. Díky čemu je tento model dveří nejprodávanější v ČR? V prvé řadě můžete vybírat z celé řady dezénů a povrchových materiálů, aby dveře co nejlépe ladily s dalšími bytovými doplňky domácnosti. Dále dveře splňují i protipožární a protihlukové požadavky. Požární odolnost u nich dosahuje až 30 minut, hlučnost dokáží snížit o 33-39 dB.

Přehled bezpečnostních prvků

Bezpečnostní dveře do paneláku mají pevnou ocelovou konstrukci, která je vylepšena oboustranným pancéřováním. Proti fyzickému napadení dveří a jejich vypáčení vás ochrání 17 jisticích bodů, jež mají podobu zdvojených ocelových čepů. Pomyslným srdcem dveří je vícebodový zámek, jehož bezpečnost je chráněna zesíleným ocelovým oplechováním. Za zmínku rovněž stojí integrované seřizovací panty, díky nimž dveře v zárubních perfektně sedí.

Zaměřeno na individuální požadavky

Výrobce NEXT si je velmi dobře vědom toho, že vchodové dveře odráží charakter vašeho domova. Proto je schopen jejich vizáž plně uzpůsobit dle vašich představ a vkusu. Není také žádným problémem přizpůsobit rozměry dveří vašim potřebám či doplnit dalšími bezpečnostní prvky. Mezi nejžádanější patří čtečka otisků prstů, digitální kukátko nebo otevírání dveří pomocí karty.

Rate this post
Sdílejte