Byty na Vackově: další etapa potěší na dvě stovky pražských zájemců

Byty na Vackově: další etapa potěší na dvě stovky pražských zájemců

Sdílejte

bydleniastyl.cz byty navackove uvodni

Najít v minulých letech byt na dobré adrese byl v Praze neskutečný problém. Naštěstí se situace mění a na trh se dostávají novinky developerů. Jednou z nich je nová etapa výstavby Bytů na Vackově v oblasti horního Žižkova, které už nikdo neřekne jinak než Vackov. Za developerským projektem stojí stavební společnost Metrostav Development, která se angažovala též v předchozích etapách v ulicích Na Vackově, Rixdorfská nebo Olgy Havlové. Současná výstavba probíhá podél ulice Malešická a ve čtyřech moderních domech najde nové útočiště přes dvě stovky zájemců. Jaké byty se nabízejí?

Dostupná a zajímavá lokalita

„Žižkovu a Libni zdaleka se vyhni.“ To, co platilo za první republiky a svým způsobem před rokem 1989, už rozhodně neplatí. Málokterá čtvrť prošla tak bouřlivým vývojem a rozvojem infrastruktury jako třetí městská část v Praze. Dnes se jedná o moderní a skvěle dostupnou čtvrť městskou hromadnou dopravou, která nabízí veškeré služby sociální a občanské vybavenosti. V okolí jsou školy, školky, zdravotnická zařízení, banky, pošta i obchody k běžným nákupům. Navíc stačí zamknout dveře a během několika málo minut se každý snadno dostane na všechny linky metra.

Rozsáhlý katalog bytů

V současné etapě výstavby se nabízí celkem 208 bytových jednotek, přičemž asi čtvrtina už je prodána. Stále je však možnost vybrat atraktivní byt na Praze 3, protože se nabízejí nejen garsonky, ale také středně velké i rozsáhlé pětipokojové byty s výměrou přes 109 metrů čtverečních. K tomu mají všechny byty balkon, terasu nebo předzahrádku. K části bytům přináleží také komora, která výtečně poslouží pro uskladnění přebytečných věcí z bytu i sportovního vybavení, na cyklostezky v blízkém parku se hodí zejména kolo a inline brusle. Dokoupit je možné parkovací stání v podzemním podlaží.

bydleniastyl.cz byty navackove 01

Standardy pro pohodlné bydlení

Projekt čtyř moderních bytovek na Vackově svěřila developerská společnost architektonickému ateliéru KAAMA. Cílem architektů bylo vytvořit prostředí pro stylové bydlení na Žižkově, tomu odpovídá vnitřní uspořádání a touha umožnit rodinám s dětmi kvalitní bydlení v kombinaci s okolní zelení. Také vybavení jednotek odpovídá nárokům pro komfortní život ve velkoměstě a zájemci si mohou vybrat z šesti dekorů vinylových podlah v obytných místnostech nebo z velkoformátových obkladů a dlažby značky La Futura Florencie. Současně potěší designový sprchový kout nebo vana, perličkou všech bytů jsou pak vstupní a interiérové dveře značky Lignis.

5/5 - (2 votes)
Sdílejte