Mít kolem sebe zeleň je důležité. Proto se vyplatí zůstat v centru...

Mít kolem sebe zeleň je důležité. Proto se vyplatí zůstat v centru Prahy

Sdílejte

bydleniastyl.cz vilaparkklamovka uvodni

Také v hlavním městě se samozřejmě nachází zelené plochy – a metropole na tom statisticky není vůbec špatně. Na jednoho obyvatele zde připadá přes 220 metrů zeleně, což je o 12 % více než v Madridu (španělské město skončilo v žebříčku měření spol. TravelBird z roku 2018 na 2. místě). Nicméně najít bydlení, které je zelení bezprostředně obklopeno, a přitom se nenachází na periferii, úplně jednoduché není. Mezi světlé výjimky patří stylová rezidence Vilapark Klamovka. Zájemci si dokonce mohou vybrat mezi výhledem na městské panoráma a soukromím přilehlé zahrady.

Bydlení dvou tváří

Vilapark Klamovka je dalším z povedených projektů renomovaného developera Metrostav Development. Osobitá rezidence je určena pro náročné rezidenty, kteří vyžadují vzácnou kombinaci bydlení ve městě s klidnou přírodou za zády.

Pod sebevědomým projektem jsou podepsáni architekti ze společnosti City Work Architects. Výrazným rysem je rozdělení na dvě architektonicky specifické části – vyšší domy situované na kolorit metropole a nižší budovy se společným vnitroblokem vhodné především pro rodiny. Chybět nebude ani společná zahrada s charakterem kvetoucí louky.

Ředitel Metrostav Development Ing. Ondřej Buršík podotkl, že za návrhy stojí několik velmi zkušených designérů, jejichž synergie dala za vznik vskutku nadstandardnímu typu bydlení. V interiérech je patrný důraz na kvalitní materiály a inteligentní řešení bytů. Budoucí obyvatelé přesto dostanou prostor pro individuální úpravy.

bydleniastyl.cz vilaparkklamovka 01

Hlavně žádné kompromisy

Projekt Vilapark Klamovka byl od počátku koncipován velkoryse. Na své si tak přijdou lidé, kteří se neobejdou bez prostoru, soukromí a domácké atmosféry – a současně si neumí představit život mimo ruch velkoměsta, protože nechtějí ztrácet čas dojížděním a měnit zajetý životní styl.

A právě proto má již nyní značná část z celkem 117 bytových jednotek majitele. Pokud se chcete o Vilaparku Klamovka dozvědět více a současně vás zajímají ceny bytů na Praze 5, proklikněte se na stránky projektu vilaparkklamovka.cz.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte