Majetkové pojištění: Zajištění vašeho majetku pro klidný spánek

Majetkové pojištění: Zajištění vašeho majetku pro klidný spánek

Sdílejte

bydleniastyl.cz svpojistovna uvodni

Majetkové pojištění je nepostradatelným prvkem pro ochranu vašeho majetku. K dispozici jsou různé druhy pojistek, které vás ochrání před rozmanitými riziky a událostmi. Může jít o pojištění celé domácnosti, ale i vybraných částí a vybavení.

Ochrana vašeho bydlení

Obecně majetkové pojištění chrání vaši domácnost – pro případ požáru, při vytopení sousedem či třeba pokud zabouchnete klíče. Ovšem zahrnovat toho může mnohem více. Ochrání vás například i v případě, kdy omylem rozbijete nějaké zboží v obchodě či někoho nechtěně zraníte při sportovní aktivitě. V životě se objevují nečekané situace, které nám mohou pořádně zkomplikovat život. Abyste minimalizovali rizika, je dobré se pojistit.

Pojištění prodloužené záruky

Je dobré pojistit si celou domácnost. To vás však nezachrání za každé situace. Pokud máte drahou elektroniku, je dobré zvážit prodloužení záruky. SV pojišťovna nabízí prodloužení až o 36 měsíců. Využít to můžete pro velké spotřebiče, televize, různá audio a video zařízení, počítače a mnoho dalšího. Pojistit si můžete v podstatě jakoukoli elektroniku, prodloužená záruka zajišťuje opravu či případně dostanete prostředky na nákup nového produktu.

bydleniastyl.cz svpojistovna 01

Pojištění nahodilého poškození a odcizení

Mobily, počítače a další elektroniku mnoho z nás využívá denně. Často jde přitom o drahé produkty. Ty je třeba náležitě chránit. Kromě prodloužené záruky se proto můžete pojistit i proti poškození a krádeži. Už vás tak nezaskočí velké výdaje v nečekaných situacích. Například když vám nový smartphone upadne na zem a rozbije se mu displej, či vám někdo odcizí notebook, fotoaparát či jinou techniku.

Kvalitní pojištění vás a váš majetek může ochránit v rozmanitých situacích. Ušetří vám spoustu starostí i financí, proto se vyplatí ho sjednat.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte