Bydlení pro ohnivá znamení má svá specifika

Bydlení pro ohnivá znamení má svá specifika

Sdílejte

flowers g9ae277e92 640

Lev, Beran, Střelec. Ohnivá znamení, která se vyznačují svým temperamentem i přímočarostí. Aby se doma cítili příjemně, je dobré dodržet několik základních požadavků.

Prosím, trochu soukromí

I když si s intimitou tato znamení často hlavu příliš nelámou a čumilové u nich nepochodí, přeci jen si doma přejí mít trochu toho soukromí. Nesmí zde proto chybět bytelné garnýže, které unesou nejen tradiční záclony, ale také dekorační látky. Zatemnit si svůj byt ve večerních hodinách je pro ně naprosto přirozené.

Pozor na červenou barvu

Ohnivá znamení by v bytovém designu neměla používat červenou a oranžovou barvu. Podle psychologie barev totiž právě tyto odstíny podněcují emoce a navozují pocit hádavosti, výčitek, bojovné nálady a přecitlivělosti. A to ohnivá znamení rozhodně nepotřebují. Právě naopak. Domov by pro ně měl být příjemným přístavem, ve kterém se cítí příjemně a harmonicky.

Zkuste hygge nebo boho styl

Až si budete projíždět barevné kombinace ke stylu vašeho bydlení, pozorujte, co s vámi udělá hygge nebo boho styl. Tyto styly kombinují přírodní materiály i odstíny. Dočkáte se béžové, hnědé, bílé a ivory barvy. Interiéru vévodí dřevo, bavlněné a lněné textilie, jemné kombinace. Cítíte příjemné teplo domova? Nebo budete hledat jinou variantu?

Do plachet!

Někteří zástupci ohnivých znamení nade vše milují cestování. Proto si můžete prostor zařídit například v námořnickém nebo v plážovém stylu. Je libo trochu modré barvy, která vás uklidní a přinese vám do vašeho života potřebnou kotvu?

Budeme zářit

Milujete glamour styl a když se řekne flitry nebo pajetky, okamžitě se vám rozzáří oči? Tento styl si domů klidně pozvat můžete, jen si musíte dát pozor na to, abyste to s barevnými kombinacemi nepřehnali. Méně je skutečně více. Při mnoha barevných podnětech se ohnivá znamení cítí stísněně. Mnohem hůře se jim také uklízí a udržuje pořádek v bytě.

Snažte se, aby byl domov pro ohnivá znamení co nejvíce klidný a útulný.

Rate this post
Sdílejte