Kompletní rekonstrukce bytu

Kompletní rekonstrukce bytu

Sdílejte

f 102bila tmava oramovani b o5hykd5dju63wrrafig2jzqsj4mkq3n5wvpnv6xkqc

Rekonstrukce bytu a bytového jádra je, vzhledem k náročnosti a rozsahu stavebních úprav, nejvýznamnějším zásahem.

Je rozhodně vhodné oslovit architekta, nebo projektanta a poradit se. Dnes není úplně snadné orientovat se v legislativě, technologických postupech, výběru materiálu apod. Může se stát, že budete muset zasáhnout do nosných zdí, změní se dispozice bytu, dojde ke změně užívání některé z jeho části a v těchto případech už budete potřebovat stavební povolení.

Firma, se zkušenostmi s realizací rekonstrukcí bytu vám dokáže poradit, jaké jsou ve vašem případě možnosti dispozičního řešení.

Rekonstrukce bytu a bytového jádra na klíč

Rekonstrukce bytu na klíč je proces, při kterém se renovuje nebo upravuje byt nebo bytová jednotka, včetně návrhu, plánování, realizace a dodání hotového projektu. Jedná se komplexní řešení, které zahrnuje všechny potřebné kroky od úvodního průzkumu stavu bytu až po finální dokončení. Rekonstrukce bytového jádra vyžaduje pečlivé plánování a dohled nad projektem. Je důležité spolupracovat s kvalifikovanými odborníky.

Při rekonstrukci bytového jádra se renovuje nebo upravuje vnitřní jádro bytu, především koupelna a WC.Zvažte náročnost konstrukčního řešení. Případné přemístění toalety, instalaci kanalizačních svodů, umístění dveří atd. Před rekonstrukcí bytového jádra je zcela určitě nutné se o těchto věcech poradit. Můžete tím ušetřit zbytečně vynaložené náklady a potíže při případném zamítnutí ze strany úřadů

Rekonstrukce bytu na klíč obvykle zahrnuje:

  • Návrh a plánování, při kterém se stanoví potřebné úpravy, včetně úprav dispozice a rozložení místností, instalace nových oken, dveří, rozvodů elektřiny až po sanitární vybavení aj. Na základě toho se sestaví podrobný plán rekonstrukce, včetně odhadu nákladů a harmonogramu prací.
  • Demolice a odstraňování starých materiálů a vybavení, které nebudou součástí nového projektu.
  • Stavební práce zahrnující přestavbu, potřebné instalace a opravy (nová konstrukce, rozvody, topné systémy, elektroinstalace, sádrokartony, omítky, montáže).
  • Finální práce zahrnující malířské práce, renovace podlah, instalace nového vybavení, jako jsou kuchyňské a koupelnové prvky, osvětlení a další.
  • Dokončení prací a úklid, odvoz odpadu.

Výhody rekonstrukce bytu na klíč

Výhodou zejména je, že profesionální firma, která se specializuje na rekonstrukce bytů, má odborné znalosti a zkušenosti. Navrhne rekonstrukci tak, aby byla efektivní a funkční. Rekonstrukce bytu na klíč zahrnuje všechny fáze projektu, od plánování a návrhu až po výstavbu a dokončení, což znamená, že se nemusíte starat o koordinaci více dodavatelů a subdodavatelů. Tím ušetříte čas, energii a vynaložené náklady.

Výroba nábytku na zakázku

Vy si objednáte specifický nábytek podle vašeho přání, který je pak vyroben přesně podle zadaných požadavků a specifikací na základě konstrukčních a řemeslných pravidel a norem. Případně vám pomůžeme s výběrem stylu nábytku, materiálu, barev a dalších detailů. Po dokončení výroby je nábytek dopraven a namontován přímo na místě. Montáž nábytku obvykle zahrnuje také zajištění, aby byl stabilní a bezpečný.

Výroba nábytky na zakázku může být nákladnější než nákup hotového nábytku, ale získáte tak nábytek, který bude přesně podle vašich představ a potřeb. Jedná se o kvalitní nábytek, který déle vydrží a lépe slouží svému majiteli.

Rekonstrukce bytu na klíč Praha

Hledáte spolehlivou firmu, která vám rychle a za přijatelnou cenu provede rekonstrukci bytu na klíč? Pak se s důvěrou se obraťte na firmu Kuchyňské studio MARIA Praha, která vám je schopná zajistit kompletní stavební servis v rozsahu prací, na kterých se společně domluvíte, v krátkém čase a přesně podle vašeho přání a potřeb:

  • Vypracování návrhů interiéru, ze kterých společně vybereme ten, který vám bude nejvíce vyhovovat. Zajistíme měření, výběr materiálu a poradíme s nezbytnou legislativou. Nabízíme také služby bytového architekta.
  • Provedeme kompletní bourací práce a odvoz stavebního materiálu.
  • Samozřejmostí jsou zednické práce jako vyzdívky, omítky, vymalování, položení podlah a lepení obkladů atd.
  • Zvládneme rozvody elektroinstalace, výměnu bytového rozvaděče, případně nový přívod a opravy a výměny zásuvek. Rozvody vodoinstalace a odpadů. Připojení spotřebičů, zapojení myčky, pračky a kontrolu bezpečnosti.
  • Zajistíme finální úklid.

Můžete si u nás nechat také vyrobit nábytek na míru. Vyrábíme kuchyně, nábytkové sestavy, skříně, knihovny aj. Jsme rodinná firma s dlouholetou praxí a tradicí, za svoji práci ručíme, vážíme si svých zákazníků a jejich spokojenost je naší prioritou.

Více informaci, reference a ukázky realizovaných prací najdete na našich webových stránkách https://www.kuchyne-maria.cz/

Rate this post
Sdílejte