Chytré zásuvky pomohou s domácími výdaji za energie

Chytré zásuvky pomohou s domácími výdaji za energie

Sdílejte

zasuvky

Nelíbí se vám poslední zveřejněné ceníky dodavatelů elektřiny? Ptáte se, co bude, až vám vyprší fixace? Lepší bude připravit se už dopředu a mít celkovou spotřebu pod kontrolou. Určitě nejde jen o úsporné žárovky nebo náhradu starších elektrospotřebičů. Rezervy může mít každá domácnost, zbývá je už jenom odhalit! Ušetřit za energie nemusí být nijak složité. Zvládnete to díky propojení zásuvek s mobilní aplikací, díky které můžete zapnout konkrétní spotřebič i na dálku. Chcete si uvařit ranní kávu? Nastavte časovač a pak už se jen těšte na šálek oblíbeného nápoje. Kde se ve vašem bytě spotřebuje nejvíce energie? Odpověď můžete znát už za několik dnů poctivého měření.

Monitoring spotřeby je velmi důležitý

Máte rádi statistiky, doslova milujete grafy a tabulky? Potom se vám chytré zásuvky určitě zalíbí už na první pohled. Nabídnou elektrický výkon až 3680 W, je tedy možné připojit i náročnější spotřebiče, jako je například rychlovarná konvice. A co spotřeba energie u tohoto moderního doplňku? Je to přibližně 0,5 W v pohotovostním režimu. Jinak řečeno, tohle na meziročním vyúčtování v žádném případě nepoznáte. Ovládání domácnosti i na dovolené skrze aplikaci ve vašem smartphonu? Ano, tohle není žádná rajská hudba budoucnosti. Taková věc je velmi snadno dostupná už dnes!

Aplikace s českým menu znamená výhodu

Všem pokynům budete snadno rozumět i bez slovníku, protože ve smartphone aplikaci je velmi přehledné české menu. Nastavte si scénář, připravte celý cyklus zapínání a vypínání až na týden dopředu. Aplikace je dostupná pro mobily s Androidem, ale také s operačním systémem iOS. Do systému se pak dá připojit více než deset tisíc různých zařízení. Chcete se dozvědět více? Potom navštivte cel-tec.cz a dozvíte se zde mnoho dalších užitečných informací.

Rate this post
Sdílejte