Kuchyňské vybavení, hračky a vše do domácnosti za skvělé ceny

Kuchyňské vybavení, hračky a vše do domácnosti za skvělé ceny

Sdílejte

woman ga9be26898 640

Máte rádi vychytávky? V kuchyni je oceníte dvojnásob. Právě zde totiž potřebujete pomocníky, kteří vám usnadní práci, pokud vaření nepatří mezi vaše oblíbené činnosti, nebo vám učiní tuto aktivitu ještě více zábavnou.

Jaké jsou nejlepší vychytávky do kuchyně?

Vaříte a často si říkáte, že to je rutina, pořád to samé, hledáte, co by vám tuto aktivitu zpříjemnilo? Existuje celá spousta vychytávek. Jestli máte problémy s úhledností a pravidelností, pak se vám možná nedaří dělat mleté maso, třeba do hamburgerů, jedno jako druhé. Víte ovšem, že existují formy na tyto burgerové karbanátky? Ty vám vylisují plátky tak akorát. Mezi další vychytávky do kuchyně patří i dávkovač pití. Kolikrát si vzpomenete, jak je super, že v restauracích mají přístroj, kde jen zmáknete tlačítko, a čepuje se limonáda, zatímco vy se perete s těžkou dvoulitrovou lahví?

Už nemusíte, dejte ji na dávkovač a pohodlně si čepujete nápoj, kolik ho potřebujete. A co je opravdu vychytané, je silikonová forma na vajíčka. Do ní rozklepnete vejce, to se uvaří a můžete jej vyloupnout. Že se přece může uvařit ve skořápce? Může, ale jen si vzpomeňte, jak se s vejcem perete, když jej loupete. Často se trhá, když není horké, v takovém případě se zase popálíte. Vajíčko v nádobě navíc lze ochutit solí, pepřem, bylinkami, ale i šunkou.

Hračky pro zábavu i vzdělání

hračky jsou vychytávky, protože zabavit dítě je rovněž umění. Oblíbená je magická modelovací hmota, která umí rozvíjet fantazii a zručnost. Kinetický písek je zase skvělý v tom, že je jako živý. Milují vaše ratolesti autodráhy? Pořiďte jim svítící. Chcete opravdu hračky pro chytré hlavičky? Kupte něco interaktivního, například zvířátko, které opakuje slova. Nejen vychytávky a hračky najdete na e-shopu https://www.daleo.cz/, kde je spousta zajímavého zboží, se kterým si vyhrají děti i dospělí.

Rate this post
Sdílejte