Jak mít moderní kuchyni?

Jak mít moderní kuchyni?

Sdílejte

Kuchyně je místnost, ve které se s celou rodinou scházíte ke snídani, obědu i večeři. Vždy to zde krásně voní a trávíme zde obecně mnoho času. Aby však byla vaše kuchyně plně funkční a praktická pro každého člena vaší rodiny, pořiďte si elektronické vychytávky, díky kterým si budete užívat funkcí vaší kuchyně na maximum. Které ze spotřebičů si pořídit?

Sendvičovač Orava ST-105 AB

Neznáme nic lepšího, než si ráno udělat vynikající plněný toast se šunkou, sýrem nebo i čokoládou s banánem! Toasty jsou vynikající rychlou snídaní, která vám ušetří čas, zajistí teplou večeři, která je i skvěle skladná do školy nebo do práce a navíc vyladěná přesně podle vašich chutí. Skvělým pomocníkem vám může být sendvičovač Orava ST-105 AB, který se vyrábí v bílé, červené a černé barvě. Má nepřilnavý povrch, díky čemuž bude čištění sendvičovače velmi snadné. Sendvičovač je opatřen automatickou regulací teploty. Sendviče se vám tak nepřipálí a budou vynikající v každém případě. Každý člen rodiny jej zvládne používat, nemusíte se ani bát popálení, jelikož je držadlo tepelně izolované. Sendvičovač Orava ST-105 AB vám pro příští snídaně nesmí chybět!

Kávovar

Je ranní káva přesně to, co vás postaví na nohy? Pak vyhlaste válku nekvalitním kávám z automatu nebo levným rozpustným kávám, a vytvořte si vaše vlastní domácí espresso! Moderní kávovary mají krásný design, mnoho funkcí a vytvoří vám profesionální drinky, za které by se nemusel stydět ani profesionální barista.

Nabídnout vám můžeme například pákový espresso kávovar Orava ES-150, který je vyroben v nerezové úpravě a můžete jej využít pro mletou kávu i všechny druhy porcované kávy. Provozní tlak kávovaru Orava je 15 barů. Nádoba na vodu má objem 1, 6 litrů, vystačí to tedy na kávu pro vás i vaše přátele, kteří milují krásnou a omamnou vůni čerstvého espressa. Na kávovaru můžete využít také plochu pro nahřátí šálků, nerezovou trysku na napěnění mléka, nebo vyjímatelnou odkapávací mřížku. Rádi byste si pořídili kávovar Orava ES-150 domů? Může být váš za pouhých 3 199 Kč z internetového obchodu www.orava.cz.

Kuchyňská váha

Možná byste tento kuchyňský doplněk nečekali v nutných vychytávkách moderní kuchyně, vzpomeňte si však, jak jste naposledy vážili mouku nebo cukr od oka. Kuchyňská váha je malá a skladná, můžete si ji uložit na snadno přístupné místo a využít ji kdykoli bude třeba. A nemyslete si, že jsou kuchyňské váhy nevzhledné a staromódní. Některé vypadají jako stylové designérské kousky! Skvělá je například kuchyňská váha EV-8 A od společnosti Orava. Tato váha má v sobě nutriční kalkulačku, zobrazuje kalorie, tuky, sacharidy, cholesterol, bílkoviny atd. Má v sobě zabudovanou integrovanou databází 999 energetických hodnot potravin a umožňuje 99 uživatelských předvoleb. Pokud držíte dietu nebo se zajímáte o svoji výživu, bude vám kuchyňská váha Orava EV-8 A skvělým pomocníkem.

Rate this post
Sdílejte