Na podzim je potřeba dětem dodat vitamíny

Na podzim je potřeba dětem dodat vitamíny

Sdílejte

allergy-18656_640Podzim a zima jsou obdobími, kdy na organismus útočí nejvíce bacilů. Děti ve škole roznáší kašel a rýmu, nemoc snadno chytnete také v MHD. Stačí mít trochu oslabenou imunitu a problém je na světě. Kašel, rýma ani chřipka sice nejsou hrozným problémem, na nějž by se umíralo, ale být nemocný je nepříjemné. A obzvlášť pro děti. Udělejte tedy maximum pro to, abyste se nemocem vyhnuli.

Děti potřebují k správnému vývoji větší dávky vitamínů než dospělí. Áčko pro pokožku, zrak a sliznice, vitamín D na kosti a zuby, K pro srážlivost krve, C na podporu imunitního systému, železo na tvorbu červených krvinek, selen podpoří zdraví nehtů i vlasů a tak bychom mohli ještě dlouho pokračovat. Všechny tyto vitamíny a minerální látky lze samozřejmě přijímat přirozeně – z vyvážené a pestré stravy. Ale jste schopní dětem takovou poskytnout?

Vsaďte na vitamíny pro děti

Z toho důvodu je dobré vždy na podzim nasadit vitamíny a dětskou imunitu trochu podpořit. Ano, kvalitní vitamíny sice stojí pár stovek korun, ale berte to tak, že zase ušetříte za léky, které byste museli kupovat v případě nemoci. A jaké vitamíny koupit?

Mezi dětmi jsou oblíbené produkty Vibovit, jež jsou vhodné i pro nejmenší. Dětem od tří let můžete dávat Vibovit želé s tematikou farmy, abecedy, zoo, dinosaurů apod. Starším dětem jsou určeny cucavé tablety – dělí se ještě podle věku na 4+ a 8+ let. Mají jiný obsah vitaminů a minerálních látek přizpůsobený tomu, co děti potřebují.

Hlídejte dávkování

Bonbóny Vibovit si děti zamilují, a to nejen díky hezkým tvarům, ale i chuti. Hlídejte proto, aby je nejedly jako sladkosti. Dejte si krabičku s vitamíny k sobě a dávkování sledujte. Snížená imunita už pak nehrozí.

Nejste si jistí, zda budou mít vitamíny významný účinek? Nedá se dělat nic jiného než to vyzkoušet. V některých lékárnách nabízí vzorky Vibovitu zdarma, nicméně z takového množství žádné účinky moc nepoznáte. Zkuste jedno balení zakoupit a uvidíte, zda vaše děti přežijí letošní zimu bez nemocí.

Rate this post
Sdílejte