Designové doplňky do bytu

Designové doplňky do bytu

Sdílejte

Designové doplňky do bytu

zamilovana-solnickaBez doplňků by bylo bydlení jen poloviční a zdaleka ne tak osobité ani útulné. Doplňky totiž vyjadřují vaši osobnost, vdechují prostoru kousek vás samotných. Jsou ale taky doplňky, které jsou zcela jedinečné, unikátní a originální, že si je člověk pořídí právě pro tu jejich stylistickou hodnotu. Podobné designové doplňky do bytu jsou super taky jako dárky k narozeninám nebo jiným příležitostem.

Některé doplňky jsou už dnes poměrně klasika, ale kdysi, když nastupovaly, byly takovým originálním výstřelkem. Jako příklad jde uvést třeba lávová lampa. V jejích začátcích to byl designový kousek, který chtěli mít všichni. Dnes už je to klasika, která ale stále v interiéru zazáří. Podobně jsou na tom taky plazma koule, které svítí výboji elektrické energie, a když na chytnete rukou, soustředí se tyto výboje na ni. Sice stále budí nadšení, ale všichni už je znají. Radost z nich budou mít největší asi děti, když jim je dáte do pokojíčku.

magneticka-sochaPořídit se ale dají taky designové drobnosti, jako je třeba uzávěr na umyvadlo. Místo fádního černého na řetízku, které má každý, zkuste k vaně nebo umyvadlu připevnit růžový s panáčkem na nafukovací duši, který bude při napuštění umyvadla vesele plavat na hladině. Chce to ale vybírat opatrně, abyste nesklouzli do vod kýče, který už rozhodně není designový a nikoho neohromí.

Originalita ale interiéru sluší a není špatné mít doma alespoň jednu maličkost, která je úplně jiná než všechny ostatní, o které budete vědět, že je to jedinečný kus.

Rate this post
Sdílejte