Deka, přístup zachování energie – 2. část

Deka, přístup zachování energie – 2. část

Sdílejte

Deka, přístup zachování energie – 2. část

Vlna je nejlepší

Tato žena miluje sbírat vlněné přikrývky. Když prý pracovala při dvaceti stupních, prý jí to upřímně řečeno připadalo, jako by dělala ve studených podmínkách, bylo jí totiž zima.

Tak si bere svetr, šálu a okolo ještě deku, aby jí bylo teplo. Když seděla kolem stolu v jídelně, a to buď u jídla, nebo se svou dcerou dělající s ní domácí úkoly, tak všem byla vždy zima.

Tak ji napadlo dát ke každé židli i deku, tak to provedla v celém domě. Na gauči, na pohodlné židli, na kancelářské židli, na židlích v jídelně, všude jsou prostě deky. Kamkoli se podíváte, má nejvíce kvalitních vlněných dek. Raději se rozhodla pro tento zvyk, tudíž se obrátila na přikrývky místo pokušení, obejít svého manžela s topnými pravidly s mezním vyladěním termostatu.

Rozsáhlý výběr neuškodí

Neznamená to však, abyste začali trvat na sbírání mnoha přikrývek. Za prvé, není tady žádná skutečná starost, abyste je získali z druhé ruky. Můžete je ale dostat dezinfikované nebo chemicky čištěné, pokud se vám líbí, jestliže jste trochu vybíraví.

Pokud přikrývky pocházejí z rodiny nebo jako od přátel, můžete se rozhodnout, jestli budete muset dát deku do režimu nemocniční sterility nebo jen věřit, že v té dece není něco, co byste mohli chytit. Jakmile vypukne vaše touha po dekách z druhé ruky nebo budete chtít získat nějaké nové, začněte je dávat všude. Najděte si barvy, které budete chtít přidat do vašeho interiéru.

Individualizujte je tak, aby každý člen rodiny cítil, že je v domě deka, která patří k němu nebo jí. Vymodelujte všeobecné použití tak, že když k vám přijdou přátelé do vašeho ledové příbytku, aby věděli, že si mohou obléknout jednu z vašich přikrývek, nebo aby věděli, která je jejich vlastní.

Malé rozměry, teplé tělo

Ochrana, která pomáhá životnímu prostředí, začíná nejjednodušší cestou a v mnoha ohledech v bezbolestném aktu, snížit spotřebu energie. Náhrady jsou často levné, s dlouhou životností, a snadno je integrujete do vašeho života. V případě většího množství přikrývek, dostanete vše, a jsou také příjemně útulné.

Rate this post
Sdílejte