Kde pořídit levná a přesto pěkná svítidla?

Kde pořídit levná a přesto pěkná svítidla?

Sdílejte

Kde pořídit levná a přesto pěkná svítidla?

osvětlení pro útulnější domov
osvětlení pro útulnější domov, Autor obrázku: ilkerender

Noc a žárovka. Toto spojení je pro nás stejně tak důležité, jako den a slunce. Bez žárovky bychom si museli svítit leda tak plamenem, jako to dělali naši předci. Samozřejmě, že současná technologie je na úplně jiné hranici a tak máme volbu jak klasické žárovky, která se již však doprodává, tak i úsporných žárovek, různých LED diod nebo zářivek. Lidé si světlo jednoduše umí zařídit i v té největší tmě. Kde si ale pořídit vkusná a přesto levná svítidla?

Drahé specializované obchody

Začněme u specializovaných obchodů. Ten, kdo je navštíví, si sice možná vybere z některých pěkných a povedených svítidel, ale když se poté podívá na cenu, se svítidlem se musí rozloučit. Samozřejmě že další alternativou jsou hobby markety. Jejich ceny jsou často přijatelnější, ale i tak se vyplatí si počkat, až bude zboží v akci. Bohužel se část setkáváme s manipulací cen a tak jsou stropní svítidla někdy stejně drahá ve slevě, jako při normální doporučené ceně.

Jako další možnost se nám tak jeví klasické elektro obchody. Najdeme jich velmi málo, protože konkurence ve formě elektro řetězců je zlikvidovala a když některý takový obchod nalezneme, ceny nejsou přijatelné nebo je výběr velmi malý.

Každý chce mít kvalitu za nízké peníze

Když už se zdá, že člověk neví, kde nakupovat, jsou tady ještě další dvě možnosti. Internet a diskontní nábytkářské obchody s potřebami pro domácnost a bydlení. Podívejme se však nejdřív na internet.

Internet je přehlcen konkurencí ve formě různých e-shopů a elektro obchodů. Tedy pro koncového zákazníka jsou výhody jasné. Volba z velkého sortimentu za velmi nízké ceny. Možnost pohodlného objednání, pošta nebo kurýr nám zásilku přiveze domů a my máme vystaráno. Ovšem leckdy až po rozbalení balíku zjistíme, jak naše vybrané svítidlo vlastně vypadá.

Vybrat si parádní lustry však lze i v diskontních prodejnách. Obchody a řetězce specializované na bydlení, domácnost a nábytek často nabízejí široký sortiment za nízké ceny. Pokud natrefíme na výprodeje nebo změnu kolekce, máme samozřejmě další ušetřené peníze v kapse.

Rate this post
Sdílejte