Zateplete a zastiňte si dům předokenními roletami a venkovními žaluziemi

Zateplete a zastiňte si dům předokenními roletami a venkovními žaluziemi

Sdílejte

Zateplete a zastiňte si dům předokenními roletami a venkovními žaluziemi

Velmi kvalitní nabídkou předokenních rolet a venkovních žaluzií se již přes 19 let pyšní výrobce a dodavatel této stínící techniky, společnost Sodoma Perfecta s.r.o. S důvěrou se tedy můžete obrátit právě na ni, pokud uvažujete o zakoupení některých z těchto okenních doplňků.

Předokenní rolety

Pokud jste již někdy měli možnost spát v místnosti, jejíž okna byly opatřeny předokenní roletou a nezvedli jste ji příliš brzy, kdy ještě byla tma, jistě jste byli hodně překvapeni, jak velkou tmu umí udělat. Tuhle dobrou vlastnost využijí lidé citlivý na světlo, ti, kteří mívají migrénu, nebo pracující v noci, kteří dopoledne dospávají noční službu.

Další velkou výhodou je odhlučnění. Předokenní rolety dokážou snížit pouliční ruch až o 7 dB! Značné jsou i úspory za energii, která by jinak oknem unikla. Sníží se až o 70%! Hliníkové lamely, ze kterých jsou složeny jsou totiž vyplněné termoizolační PUR pěnou, která dobře utěsní vaše okna. Zároveň se stávají dobrou bariérou před nežádoucími návštěvníky. Pevná konstrukce je minimálně zdrží a tak dělá váš domov, nebo jinou budovu bezpečnější.

Vyrábí se v různých barevných provedeních, vybere si tak skutečně každý. Můžou se stát barevným doplňkem fasády, nebo celkového rázu domu.

Jednoduché ovládání zaručuje přímý ruční pohon – šňůra, klika nebo pružina, nebo elektrické ovládání, ke kterému je možné dokoupit i dálkové ovládání.

Venkovní žaluzie

Ve srovnání s klasickými vnitřními žaluziemi se dají venkovní žaluzie lépe a efektivněji naklonit, získáte tak lepší stínění a lepší rozložení odlesků světla. Očím zajistíte příjemnější prostředí, nebudete je muset mhouřit a namáhat. Zachytávají UV záření, čímž zvýšíte životnost nábytku a celého zařízení interiéru.

Další velkou výhodou je, že díky jejich montáži do exteriéru nejúčinněji ovlivníte tepelné klima v interiéru. Snížením teploty v létě ušetříte náklady za klimatizaci.

Vyrábí se v různém provedení, mají moderní a elegantní vzhled. Pryč jsou doby, kdy je používaly především budovy administrativní a komerční. Čím dál, tím víc je využívají i rodinné domy a byty.

Vyberte si z nabídky společnosti Sodoma Perfecta s.r.o. a jistě budete spokojeni, stejně jako nespočet klientů před vámi.

Rate this post