Práškové lakování a dekorování předmětů

Práškové lakování a dekorování předmětů

Sdílejte
Vzorník barev
Vzorník barev

Potřebujete povrchově upravit ocelové konstrukce, železné stavby či drobnější předměty? A je vaším požadavkem kvalitně odvedená práce a dokonalost? Obraťte se na profesionální služby práškové lakovny Albixon a nechte si vaše předměty nalakovat na největší a nejmodernější plně automatické lince.

Automatická linka disponuje chemickou předúpravou, během které jsou předměty očištěny od veškerých nečistot tak, aby byli připraveny na nanesení barev. Linka je schopna flexibilně měnit odstíny barev a u tunelovací pece se dá regulovat teplota i rychlost průjezdu předmětů. Prášková lakovna disponuje špičkovým boxem Wagner, který je osazen 14 automatickými pistolemi s vodorovným uložením.

Práškové barvy používané lakovnou Albixon nesou certifikát Qualicoat a certifikát německé prestižní organizace GSB. Dle druhu se dají práškové barvy použít v interiéru nebo exteriéru. Některé jsou odolné vůči korozi a chemickým látkám, jiné vůči větru a akrylátové se používají v automobilovém průmyslu. Struktura nalakovaného povrchu může být lesklá, matná, metalická a podobně. Aby byla lakovaná vrstva odolná, její vrstva činí minimálně 60 – 100 mikrometrů.

Linka Decoral, kterou prášková lakovna disponuje, dává lakovaným kovům unikátní vzhled. Speciální technikou je docíleno toho, že lakovaný předmět se vzhledem podobá dřevu, žule, mramoru nebo jinému náročnému vzoru. Tyto povrchy jsou vysoce kvalitní a lesklé. Speciální barvy a fólie vlastní certifikaci Qualideco.

Více informací o práškovém lakování a lince Decoral získáte na oficiálních internetových stránkách http://www.praskovalakovna.cz/. Zde naleznete i detaily o technologiích, ceník služeb, fotogalerii, reference a především kontakt, rozhodnete-li se práškovou lakovnu Albixon využít.

Rate this post
Sdílejte