Luxusní odpočinek s mobilními vířivkami Softub

Luxusní odpočinek s mobilními vířivkami Softub

Sdílejte

Luxusní odpočinek s mobilními vířivkami Softub

Přemýšlíte nad pořízením vířivky, ale nevíte si rady? Klasické vířivé bazény jsou velmi těžké a nepřenosné. Jejich provoz je hlučný a nákladný. A ať je umístíte kamkoliv, vždycky budou nevzhledné. Vířivky Softub jsou díky lehkému materiálu a úžasnému designu snadno přemístitelné a lehce se udržují.

Jaký je rozdíl mezi vířivkami Softub a klasickými skeletovými vířivkami?

Především jsou tyto luxusní vířivky přenosné, což je velmi praktické. Nyní je velmi jednoduché vířivku přesunout na jiné místo a užívat si příjemné masáže nejenom venku, ale například i na terase nebo na balkoně.

Každá vířivka Softub má velmi tichý motor, díky kterému si můžete nerušeně užívat příjemného odpočinku. Je také energeticky úsporná a díky tomu šetří vaše peníze. Mezi její největší přednosti patří odolnost vůči povětrnostním vlivům, což se týká především venkovních vířivek, a také krásně čistá voda, o kterou se stará filtrace a ozonátor. Vám potom zbývá více času na relaxaci. Nemusíte se zabývat složitým čištěním a vyměňováním vody.

V těchto mobilních vířivkách nenajdete žádné tvarované sedáky, které osazenstvu obvykle zabraňují vybrat si tu nejpohodlnější polohu pro odpočinek a relaxaci.

 Technologie a výhody vířivek Softub

Díky skvělému designovému řešení si budete připadat opravdu luxusně. Vířivky jsou vyrobeny z odolné, měkké a pružné pěny zvané Polybond. Neobvyklé materiály i vzhled na vás určitě zapůsobí a váš požitek z relaxace bude ještě intenzivnější.

Vířivky Softub používají řadu jedinečných patentovaných technologií, které zaručují nejen originalitu a nevšednost, ale především preciznost a spolehlivost.

O spolehlivosti se můžete přesvědčit také díky skvělým referencím. Mobilní vířivky Softub se mohou pyšnit mnoha pozitivními ohlasy.

Tři jedinečné varianty

Vybrat si můžete mezi třemi skvělými modely:

Softub Sportster 140 – vířivka pro 1-2 osoby, díky svým menším rozměrům se skvěle hodí i do malých prostor či do míst s omezenou nosností; objem vody 530l,

Softub Legend 220 – vířivka je určena pro 2-4 osoby, hodí se do středně velkých prostor a je vhodnou volbou pro menší rodinu nebo pár, obsahuje více trysek a může se chlubit LED osvětlením; objem vody 830 l,

Softub Resort 300+vířivka vhodná pro 5-6 osob, vybavena vyšším počtem trysek a LED osvětlením, snadná manipulace i při větších rozměrech, objem vody 1135 l.

Vybrat si také můžete ze tří úžasných barev – Almond, Camel, Mocca.

Rate this post
Sdílejte