Pořiďte si kuchyni, která bude plně dle vašich představ a potřeb

Pořiďte si kuchyni, která bude plně dle vašich představ a potřeb

Sdílejte

Pořiďte si kuchyni, která bude plně dle vašich představ a potřeb

S rekonstrukcí domu či bytu máme jedinečnou možnost udělat věci lépe a praktičtěji, než byly doposud. V koupelně můžete umístit jinak vanu, obývací pokoj nahradí jednodušší skříňky místo obrovské obývací stěny a větší gauč, protože jste se v průběhu let rozrostli. Kuchyni doplníte o výsuvné police, abyste nemuseli pracně hledat hrnce v hlouby skříně, stejně jako koření a další suroviny k vaření.

Každá hospodyně má svůj vkus a styl práce

Autor obrázku: Sonja Lovas

Nejenže vybíráme kuchyni dle barev, materiálů a cenové relace. Důraz by měl být kladen i na praktické uspořádání a pohodlnou práci při vaření. Ideální jsou proto kuchyně na míru. Máte-li k dispozici málo prostoru, kuchyňské studio vám pomůže navrhnout kuchyňskou linku tak, abyste do ní dostali vše potřebné a ušetřili co nejvíce prostoru.

Důležité je i to, jedná-li se o kuchyni pro studenta nebo pracovně vytíženou osobu žijící singl, či zkušenou kuchařku, ženu, která má rodinu a vaří denně.

Praktické jsou již zmiňované výsuvné police a regály, které zaručují přehlednost a pohodlnou manipulaci. Rohové skříňky již také nejsou problémem, speciální otvírání dveří umožní využít prostor na maximum. Máte-li dostatek prostoru, můžete talíře uložit do svislé polohy do speciálních dřevěných systémů. Je to velmi hezké a vaši kuchyni tak zaručeně oživíte.

Využijte místo co nejvíce a také vkusně

Prostor v celém bytě využijete dobře i s pomocí vestavěné skříně. Dá se zabudovat do kterékoli místnosti, designově se provádí v různých provedeních a jsou tak vhodným nábytkem do elegantní ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, chodby… Vysoce lesklé provedení vyhoví i nejnáročnějším zákazníkům.

Inspirujte se fotogalerií

Vynikající je prohlédnout si fotogalerie kuchyní i vestavěných skříní a tak zjistit, co vše je možné zakoupit a co z nabízených variant by vám nejvíce vyhovovalo.

Rate this post