Víte, kolikrát za rok převléknete postele?

Víte, kolikrát za rok převléknete postele?

Sdílejte

Víte, kolikrát za rok převléknete postele?

By: Yew Tree House

Víte, kolikrát za rok převléknete postel? Jsou věci, které prostě děláme tak automaticky, že nad nimi nepřemýšlíme, a pokud se stane situace, že se nad nimi zamyslíme, pak se asi divíme.

Kolik druhů povlečení doma máte?

Mohou to být tři, nebo čtyři druhy, někomu možná stačí pouhé dva druhy na střídání. Někdo má doma povlečení, které je vhodné na léto, protože příjemně chladí a pak má povlečení na zimu, které naopak příjemně zahřeje. Pokud si spočítáme, že povlékneme postel jednou za 14 dní, pak je to tedy 2x do měsíce a to znamená že 24x do roka. Je to celkem zajímavé a možná nám to může připadat i hodně.

Vždycky když je postel převlečená, tak se v ní cítíme velice příjemně. Obzvlášť, máme-li povlečení vyprané ve voňavé aviváži, jejichž vůně ty příjemné pocity znásobí. Koupit se dají také různé vůně na oblečení, nebo aroma pytlíčky, které vložíte do polštáře a které taktéž při usínání navodí velmi příjemné pocity. Dokonce pokud třeba trpíte nespavostí, existují speciální druhy vůní, které vám pomohou usnout rychle a spát celou noc. Aroma má velký vliv na pocity člověka. Povlečení, kterým své postele povlékáme, by mělo být příjemné na dotek a mělo by se nám v něm hezky spát.

Někdo má raději povlečení bavlněné, někdo saténové a někdo třeba krepové, protože jej nemusí žehlit. Každému z nás je příjemné něco jiného. Druhy však můžeme podle libosti střídat. Velmi důležitý je také vzor, který na povlečení máme. Určitě by nám měl do místnosti zapadat a ladit s okolím, takže pokud máme například ložnici do zelena, není vhodné mít například modročerné povlečení. Jako první tedy vždy vybereme vzor a až poté začneme při nákupu zkoumat materiál. Důležitá je samozřejmě i cena povlečení, které si vybíráme, a ta hraje asi roli nejpodstatnější, protože pokud se nám povlečení líbí jak stylově, tak i materiálem, pokud nám přijde moc drahé, tak si jej nejspíše stejně nekoupíme.

Rate this post
Sdílejte