Originální samolepky na zeď spolehlivě oživí váš interiér

Originální samolepky na zeď spolehlivě oživí váš interiér

Sdílejte

Originální samolepky na zeď spolehlivě oživí váš interiér

Už jste měli možnost vidět samolepky na zeď? Jestli jste je však viděli jen na obrázcích, vězte, že jste zatím stále nezažili to správné kouzlo, které ve skutečnosti dovedou způsobit.

Obyčejnou bílou stěnu ozvláštní, dodají celému pokoji úplné nový rozměr a hodí se jak do moderního, tak klasického či venkovského stylu.

Velká nabídka samolepek různých tvarů i barev

Díky široké škále samolepek na zeď si můžete vybírat mezi samolepkami, které něco znázorňují, nebo těmi, které jsou abstraktní a velmi zajímavé.

Elegantně působí např. vysoké traviny na jednobarevné stěně. Výborně se hodí do ložnice, ale i na chodbu či do obývacího pokoje. Můžete je skombinovat s dalším vybavením pokoje, např. travinami na polštářích, povlečení, závěsech nebo přehozu.

Skvěle působí i samolepky v dětském pokoji. Záleží na tom, jak staré dítko pokoj obývá – miminkům a menším dětem lze vyzdobit stěnu spícím medvídkem hajánkem, ovečkami nebo třeba holčičkou foukající do pampelišky. Větší kluky určitě potěšíte samolepkou Porsche, hokejistou či evolucí.

Jednoduchá a rychlá aplikace

Vůbec se nebojte nalepování, stačí mít hladký a čistý povrch. Aplikace je možná na zeď, nábytek, sklo, plastové povrchy, obklady, dlažbu, hladké dřevo i kov.

Není dobré nalepovat je velmi brzy po vymalování pokoje a také se nedoporučuje umístění blízko zdroje tepla nebo na strukturované malby.

Samolepky jsou flexibilní, dají se použít i opakovaně a při sundávání neničí podklad ani stěny. Vydrží několik let, budete-li ji stále chtít. Jsou vyrobeny z kvalitních německých fólií.

Netradiční nalepovací hodiny

Velmi efektně působí i nástěnné nalepovací hodiny. Můžete si vybrat z různých velikostí, jednobarevných či vícebarevných provedení, v elegantním, nebo netradičním stylu, ale i dětském, veselém duchu.

Na webových stránkách topsamolepky.cz si můžete vyzkoušet konečný vzhled konkrétních samolepek na konkrétní zdi, stejně tak jako různé kombinace barev hodin.

Nechejte se i vy strhnout krásou více než 300 samolepek ve 24 barvách a pořiďte si nějaké do vašeho bytu či domu. Stejně tak je můžete použít jako netradiční, hezký dárek.

Rate this post
Sdílejte