Vsaďte na LED svítidla – jsou úsporná, mají dlouhou životnost a nehřejí.

Vsaďte na LED svítidla – jsou úsporná, mají dlouhou životnost a nehřejí.

Sdílejte

Vsaďte na LED svítidla – jsou úsporná, mají dlouhou životnost a nehřejí.

Jistě už jste zaznamenali obrovskou poptávku malých i velkých zákazníků po LED osvětlení. Není se čemu divit. Lze jej využít do interiérů, exteriérů, do firemních prostor i domácností. Je velmi příjemné pro oči, svou funkci splňuje bez jakýchkoli výtek a má spoustu dalších, důležitých předností.

Proč si vybrat LED svítidla?

Důvodů vybízejících k tomu, abyste si koupili LED svítidla, je hned několik:

  • Dlouhá životnost – vydrží až 50.000 hodin svícení a není negativně ovlivněna častým zapínáním/vypínáním
  • Úspora peněz – vynaložená investice se vám velmi rychle vrátí, LED žárovky totiž přináší až 9x nižší spotřebu elektrické energie, než běžné žárovky
  • Nezahřívají se – LED svítidla jsou mnohem bezpečnější, než klasické. Nedochází k zahřívání, takže se hodí i na montáž do podhledů, jako bodové světla do poliček kuchyní, koupelen…
  • Velká nabídka barev – i barevná škála LED osvětlení je velká. Najdete zbarvení od studené bíle po teplou žlutou. Do domácností se více hodí teplé barvy, které působí klid a pohodu, do kanceláří zase studené, bílé tóny, které jsou svěží, a podáváme při nich vyšší výkony.

Osvětlení do ložnice, obýváku i kuchyně

Ať už hledáte originální, designově povedené a funkční LED osvětlení do kterékoli místnosti, v bohaté nabídce výrobců jako Maxlight, Viokef, Searchlight… si jistě vyberete. Nechybí světla nástěnné, podhledové, stropní, stropní-nástěnné, závěsné, stolní, stojací … Najdete ale i verze pro venkovní využití.

Všechny osvětlení tohoto druhu v sobě snoubí krásný vzhled, precizní provedení a kvalitní službu. Vyberete-li si jej jako hlavní osvětlení místnosti, pro účelné osvětlení stolu, pracovní kuchyňské desky, nebo třeba k nasvícení obrazů, poliček v obývací stěně či ozdobné atiky v pokoji, s požadovaným výsledkem budete zaručeně spokojeni!

Navštivte webové stránky www.osvetleni-svitidla.com a najděte to pravé osvětlení, které pro svůj domov hledáte.

Rate this post
Sdílejte