Kamínkový koberec skvěle oživí váš domov v interiéru i exteriéru

Kamínkový koberec skvěle oživí váš domov v interiéru i exteriéru

Sdílejte

Kamínkový koberec skvěle oživí váš domov v interiéru i exteriéru

Jestliže rekonstruujete byt či dům, nebo si stavíte úplně nové „hnízdo“, jistě hledáte možnosti, čím jej vybavit, doplnit, oživit, jaké možnosti přináší pokrytí podlah, stěn, venkovních pochozích i pojezdových ploch…

Jednou z možností, kterou můžete velmi dobře použít na vše výše uvedené, je kamenný koberec. Hodí se pro interiér i venkovní prostranství. Jeho pokládku navíc zvládne i každý šikovný kutil. Díky tomu, hezkému vzhledu i svým vlastnostem se stává čím dál víc oblíbenější a používanější.

Přednosti TopStone podlahové hmoty

Mezi ty největší výhody patří:

  • Snadná údržba ať už vysáváním, zametáním, parním čističem, mopem nebo vytřením vlhkým hadrem
  • Neobsahuje nonylfenol ani rozpouštědla, po vytvrzení je zdravotně nezávadný.
  • Přírodní vzhled
  • Mnozí ocení, že povrch pocitově nechladí, výborná je kombinace tohoto materiálu a podlahového topení

Několik nabízených struktur

Kamenný koberec se skládá z přírodních mramorových nebo říčních kamínků a směsi jedinečného interiérového pojiva EpoStone Clear. Nabízí uživatelům dlouhou životnost, odolnost vůči tlaku, dobrou tepelnou vodivost, povrch beze spár, protiskluzovou, dokonce i krůčejový útlum, ekologickou nezávadnost a také rychlou a snadnou instalaci.

Můžete si vybrat hned z několika systémů povrchů v interiérech:

Základní otevřená struktura – slouží jako klasický koberec, prach ulpívá ve struktuře, snižuje prášení. Lze jej použít v obývácích, dětských pokojích, ložnicích, zimních zahradách… Skládá se z podkladu, TopFix interiér a Top Stone povrchu.

Uzavřená struktura Lock – díky materiálu TopLock je povrch kamenného koberce uzavřen, díky čemuž je získán povrch odpovídající např. keramické dlažbě. Hodí se do kuchyní, chodeb, obývacích pokojů atd. Složení je z podkladu, TopFix interiér, TopStone povrchu a TopLock materiálem.

Uzavřená struktura Clear – lze jej využít i tam, kde je trvalé zatížení vodou. Povrch je uzavřen materiálem EpoStone Clear, díky němuž splňuje nejvyšší praktické i vzhledové požadavky. Uplatní se např. všude, kde je velká zátěž, na vnitřní bazény, koupelný, sprchové kouty, zádveří, chodby atd. Složení je z podkladu, TopFix interiér, TopStone povrchu a EpoStone Clear.

Informujte se na TopStone povrch, který je jediný originální s certifikací a dopřejte svému obydlí dokonalý, trendy vzhled.

Rate this post
Sdílejte