Zahoďte starý mop a kupte si nový! Robotický mop Vileda je levný...

Zahoďte starý mop a kupte si nový! Robotický mop Vileda je levný a funkční!

Sdílejte

Zahoďte starý mop a kupte si nový! Robotický mop Vileda je levný a funkční!

By: Nicole Dumont

Že existují robotické vysavače a vytírače, to už je nám všem nejspíše známo. Na trh ale také přišel robotický mop Vileda, který vaši domácnost dokonale zamete.

Pokud máte doma domácího mazlíčka, pak víte, co to je, neustále po něm uklízet chlupy a stále dokola vytírat a uklízet. Konečně je tu pro vás řešení, které tyto problémy dokonale vyřeší a to za poměrně nízkou cenu, ze které budete jistě velmi mile překvapeni. Za takovýto mop nedáte ani 1 000 Kč. Je to prostě jakoby zázrak, který vám pomůže uklidit dokonale vaši místnost a to bez námahy.

Jak to vše funguje?

Budete moci velmi snadno a rychle uklidit místnost, ve které máte nepořádek, ať už je položena plovoucí podlaha, lino, dlažba či cokoli jiné.. Stačí robotický mop zapnout a on začne s úklidem. Na 1 metr čtvereční má jednu minutu. Proto je úklid velmi důkladný. Robotický mop Vileda se dostane téměř všude a to proto, že je malý. Funguje bez kabelů.

Jediná nevýhoda je ta, že vašeho domácího mazlíčka můžete trošku děsit. Ale stačí jej zavřít na chvíli do jiné místnosti a máte po starostech. Společně pak přijdete do již uklizeného prostoru. Robotický mop Vileda se nabíjí 8 hodin. Je vhodný na jakékoliv pevné povrchy. Proto také své uplatnění najde ve všech vašich místnostech. Pokud máte doma alarm, nezapínejte mop tehdy, je-li doma zakódováno, protože mop by vnitřní alarm mohl spustit.

Podívejte se na zkušenosti jiných

Nechte za sebe uklidit robotický mop Vileda, který vám umožní se věnovat něčemu jinému, kdy za vás uklidí. Usnadněte si práci v domácnosti a najděte si řešení v podobě robotického mopu Vileda.

V recenzích si můžete přečíst jak kladné, tak i záporné ohlasy. Musíte brát v potaz fakt, že si nekupujete robotický vysavač za desetitisíce, ale mop, který stojí ani ne 1 000 Kč.

K mopu máte jednorázové utěrky, které se nasazují pomocí suchého zipu. Robotický mop Vileda pracuje pomocí dvou programů. Pokud narazí na překážku, pak se odrazí a pracuje dál. Nepoužívejte jej na mokré povrchy.

Rate this post
Sdílejte