Realitní kancelář Ráj nemovitostí vám nabídne hezké bydlení za příznivou cenu

Realitní kancelář Ráj nemovitostí vám nabídne hezké bydlení za příznivou cenu

Sdílejte

Realitní kancelář Ráj nemovitostí vám nabídne hezké bydlení za příznivou cenu

Naše rodiny se stále rozrůstají, mění, děti se odstěhovávají do vlastních bydlišť a díky vývoji je stále poptávka po nových příbytcích. Prodej nemovitostí, ale také jejich nabídku, pronájem… nabízí realitní kancelář Ráj nemovitostí. Pomůže vám najít či prodat nemovitost rychle a velmi ochotně vám se vším poradí.

Proč si vybrat právě Ráj nemovitostí?

Tato RK svým klientům nabízí péči kvalifikovaných a zkušených makléřů, kteří ochotně a dobře pomohou se vším kolem prodeje a nákupu nemovitostí. Na trhu se pohybuje již více než 20 let, což je důkaz, že svou práci odvádí ke spokojenosti zákazníků.

Spolu s péčí makléřů nabízí i tým právníků, finančních specialistů a notářů. Velkou výhodou je i to, že budete-li ji chtít kontaktovat, lze tak učinit úplně zdarma prostřednictvím bezplatné linky 800 203 211. Budete-li si přát navštívit RK osobně, můžete je najít na pobočkách v Praze a Brně.

Služby, které vám přijdou vhod

Mimo klasické nabídky realit můžete využít i odhad tržní ceny nemovitosti, která se vám bude hodit při prodeji vašeho bytu nebo domu, stejně jako při dědickém řízení.

Další službou je vypracování znaleckého posudku pro soudního znalce i pomoc se splněním zákonné povinnosti k daňovému přiznání k dani z nabytí nemovitosti. Budete-li mít soudní spor nebo komplikovanou situaci, i s tím vám Raj-nemovitosti.cz pomůže.

Abyste prodali nebo pronajali vaši nemovitost, je nutné si zajistit zpracování průkazu energetické náročnosti. Opět můžete požádat o pomoc tuto RK!

Nemáte-li dostatek financí na koupi domu nebo bytu, finanční poradcové spolupracující s RK Ráj nemovitostí vám pomohou získat nejvýhodnější hypotéku a vyřídí za vás všechnu administrativu!

Navštivte internetové stránky raj-nemovitosti.cz a sdělte jim s důvěrou své přání. Ochotně vám pomohou.

Práce pro RK

Láká vás pracovat jako realitní makléř? Ráj nemovitostí pořádá nábor makléřů, právě teď máte šanci začít pracovat u solidní společnosti s dlouholetou tradicí v týmu zkušených makléřů. Získáte odborné školení zdarma, nadstandardní ohodnocení a mnohé další. Vaše pracoviště by bylo na prestižní adrese, k dispozici byste měli služební telefon, PC, fotoaparát. A důležitý je i BONUS – přidělování firemních zakázek v závislosti na vašem výkonu!

S RK Raj-nemovitosti.cz zaručeně najdete to, co hledáte!

Rate this post
Sdílejte