Osázejte si zahradu elegantními a krásnými jehličnany

Osázejte si zahradu elegantními a krásnými jehličnany

Sdílejte

Osázejte si zahradu elegantními a krásnými jehličnany

Zahrada je místem, které by pro nás mělo být jedno z nejmilejších, kde se cítíme dobře a příjemně. Po návratu z práce, nebo o víkendech nabízí možnost odpočinku a proto bychom si ji měli přizpůsobit co nejvíce dle našich představ. Důležité je, abychom měli soukromí, kde posedět, v létě alespoň malý prostor nabízející stín a útočiště před horkými slunečními paprsky, ale i plochu pro volnočasové aktivity.

Správné květy, keře i jehličnany do zahrady

Kouzlo zahrady však neuvěřitelně dotváří i zeleň. Ať už v podobě různobarevných keřů, letniček, okrasných travin, tvarovaných stromů, nebo okrasných jehličnanů. Není ale vůbec jednoduché sladit a zkombinovat vše, co na zahradě chceme do podoby, ve které se nám bude výsledek líbit. Abyste se vyhnuli opakovanému přesazování a přemísťování rostlin a věcí, pozvěte si na pomoc zahradníky, kteří mají s realizací zahrad zkušenosti. Tato investice se vám bohatě vrátí v podobě krásné zahrady, která vám bude sloužit po celý život.

Zvolte zahradnictví s letitou tradicí

Důležité je mít alespoň trochu představu o tom, co bychom na zahradě chtěli mít: jaký druh stromů se nám líbí, do jaké výšky by měly dorůst, chceme-li něco originálnějšího, nebo spíše klasiku… Pak je na čase oslovit někoho, na koho se budeme moct spolehnout a komu dáme důvěru, aby se pokusil splnit nám sen o zahradě.

Jedním z takových je zahradnictví Kastner v Třebízi u Slaného. Na našem trhu je již od roku 1993 a jako jediní v ČR dováží tvarované stromy a bonsaje přímo z Japonska. Nabízí ale i licenčně chráněné japonské dřevité pivoňky a kdoulovce. Jejich spolupráce dokonale funguje i s desítkami evropských školkařů, kteří dodávají prvotřídní zboží. Tohle všechno zboží, o které s láskou pečují, prodávají za bezkonkurenční ceny. Nechybí prodej jehličnanů, listnáčů, bonsají, travin, růží a mnohého dalšího.

Vše, co nabízí, umí také trefně zasadit dle rázu zahrady a požadavků každého originálního zákazníka. A vědí, že přání klientů jsou skutečně pestré a pokaždé jiné.

Podívejte se sami na jejich internetové stránky a přesvědčte se díky fotografiím o tom, jak precizně dovedou svoji práci provést.

Rate this post
Sdílejte