Potřebujete dýhu špičkové kvality za rozumnou cenu? Právě taková je dýha Alpi

Potřebujete dýhu špičkové kvality za rozumnou cenu? Právě taková je dýha Alpi

Sdílejte

Potřebujete dýhu špičkové kvality za rozumnou cenu? Právě taková je dýha Alpi

Alpi Dýhy Klasické - Eben EBF-23E189/MOS-Y12 alpidyha.cz
Alpi Dýhy Klasické – Eben EBF-23E189/MOS-Y12 alpidyha.cz

Při koupi nábytku jsou hlavními kritérii výběru dobrá kvalita a pěkný vzhled. Oblíbeným materiálem pro výrobu nábytku, který splňuje obě podmínky, je dýha. Nabízí široké možnosti dekoru, které jsou díky přírodní podobě dřeva velmi elegantní a nezaměnitelné. Prodej dýh špičkové kvality nabízí společnost ALPI – DÝHA, která je výhradním prodejcem dekorativních dýh Alpi v Česku, na Slovensku a v Maďarsku. Proč volit za dodavatele dýhy právě tuto firmu?

Dýha od předního světového výrobce

Společnost ALPI – DÝHA Brno je letitým mezinárodním prodejcem dekorativní dýhy od italského výrobce Alpi. Ten je jedním z předních producentů dýhy a největších producentů arodýhy na světě. Produkty tohoto výrobce vynikají kvalitním zpracováním na špičkové úrovni a podstatnou výhodou je i široká škála nabídky. Dýha Alpi je k dostání v celé škále jedinečných a moderních dekorů, díky své kvalitě se používá při výrobě špičkového a designově jedinečného nábytku.

Odborné rady a řešení na míru

Díky svým úzkým vazbám na renomovaného výrobce a dlouholetým zkušenostem v oboru je společnost Alpi Dýha tou nejlepší volbou pro nákup dekorativní dýhy. Odborníci dokáží poradit s výběrem a doporučit nejvhodnější řešení pro každého zákazníka. Navíc dokáží nabídnout také výhodné ceny a rychlou dodávku díky velkým skladovým zásobám.

Široká škála dekorů

Alpi Dýha TBT-1S776/00/ASFO alpidyha.cz

O stylu celého nábytku rozhoduje dezén dřeviny i barevné provedení dýhy, které je k mání od světlých až po nejtmavší odstíny. Různé kresby dřeva i odstíny dýhy Alpi vytváří originální a elegantní dekory, které nábytku propůjčí styl a krásu. Firma Alpi prodává dýhy nejen na výrobu nábytku a dekorací, ale i dveří a podlah. V nabídce najde zákazník dýhu klasickou, dekorativní i kořenice. K výrobě se používá dřevo javoru, dubu, teaku, ořechu, palisandru, ebenu a dalších libovolných dřevin. Kořenice kopírují dekor kořenových dýh, i když se nejedná přímo o pravé řezané kořenice. Může jít například o dekorativní dýhy kořenice javoru, ořechu nebo mahagonu. Nechybí tu ani HPL desky, tedy speciální desky s povrchem z arodýhy. Ta se získává plátováním kvádrů vyrobených sklížením loupané a impregnované barvené dýhy.

Kvalita a ECO výroba

Všechny nabízené produkty jsou kvalitní a odolné, splňují maximální předpoklady pro dlouhou životnost výrobků a tím i spokojenost zákazníků. Suroviny pro výrobu mají špičkovou kvalitu a jejich zpracování probíhá moderními technologiemi. Jistě stojí za zmínku i fakt, že tato výroba je co možná nejvíce šetrná k životnímu prostředí, tedy ECO. Prodej dýh zajišťuje společnost po celé České republice i v zahraničí, své sídlo má v Brně. Kontaktní adresa je Alpi Dýha Brno, Mlaty 8. Všechny kontakty na firmu, informace o ní i veškerých produktech najdete na webu www.alpidyha.cz.

Rate this post
Sdílejte