Fotoknížka jako úžasný doplněk: Nyní snadno a rychle!

Fotoknížka jako úžasný doplněk: Nyní snadno a rychle!

Sdílejte

Fotoknížka jako úžasný doplněk: Nyní snadno a rychle!

Možná to znáte i vy: Žijete si spokojeně, ale jednou za čas vás přepadne nostalgická nálada a chtěli byste si připomenout ty nejkrásnější okamžiky v životě. Nastane ale problém, protože máte na zdi jen několik málo obrázků, staré album je někde „dobře uklizené“ a nechce se vám jít k počítači, kde máte fotografie uložené. Aby se to už nestalo, vytvořte si i vy snadno stylovou fotoknihu. Díky ní budete mít fotografie po ruce kdykoliv si jen vzpomenete. Dobrá zpráva je, že díky novému editoru ji zvládnete vyrobit velmi rychle a snadno.

Stačí jen několik kroků

Výroba fotoknihy není vůbec nic složitého, a to především díky novému editoru, který nedávno spustil internetový obchod fotoknizky.cz. Zaručujeme vám, že fotoknihu zde zvládnete vytvořit, i když s počítačem nejste velcí kamarádi.

Postupovat budete takto:

  1. Vyberete si formát (možná je velikost A5 nebo A4).
  2. Vyberete si motiv fotoknihy. K dispozici je velký výběr designů: Dětské, zamilované, svatební, veselé, neutrální a další.
  3. Vyberete si počet stran – to lze ještě v průběhu měnit.
  4. Začnete nahrávat fotografie z počítače a umisťovat je do příslušných polí.
  5. Jakmile jsou všechny fotografie nahrané, máte hotovo.

Velmi příjemné je, že máte možnost si práci průběžně ukládat. Fotoknihu tedy budete tvořit jen tehdy, budete-li na to mít náladu.

Prvotřídní provedení

Jakmile práci dokončíte, fotoknihu si objednáte. Budete se moci těšit na prvotřídní zpracování. Fotoknížky mají kvalitní lepenou vazbu, jsou vybaveny pevnými kartonovými deskami s potiskem, jejich odolnost zvyšuje povrchová laminace. Vnitřní strany jsou z lesklého papíru, fotky díky tomu vypadají báječně.

Nejen pro vaše potěšení

Fotoknížky jsou také ideálním dárkem. Pokud si lámete hlavu s tím, čím potěšíte například babičku s dědou, zkuste jim vytvořit fotoknihu s obrázky jejich milovaného vnoučka. Budou nadšeni!

Na fotoknizky.cz je možné si vytvořit i nádherné fotokalendáře. Nečekejte a pusťte se do díla třeba ještě dnes!

Rate this post
Sdílejte