Interiérové doplňky dodají vašemu bydlení novou jiskru

Interiérové doplňky dodají vašemu bydlení novou jiskru

Sdílejte

Interiérové doplňky dodají vašemu bydlení novou jiskru

Zařizujete nový byt či dům a hledáte inspiraci pro interiérové doplňky nebo už vás nebaví původní vzhled? Není nic jednoduššího, než proměnit domácnost a dát jí moderní design.

Japonské stěny plní účel a jsou stylové

Potřebujete zatemnit místnost a zároveň chcete moderní a elegantní doplněk? Vhodnou alternativou k žaluziím, roletám nebo závěsům jsou japonské stěny. Dodají vašemu interiéru svěžest a moderní vzhled. Jsou vyrobeny z různých materiálů, například lehkých záclonovin nebo neprůsvitných technických látek. Nejen že dokonale plní svoji funkci stínění, jsou vhodné i jako dekorace do bytu. V současné době se využívají pro oddělení obytných zón, což je vhodné především v malých bytech.

Pokud přemýšlíte o pořízení takovéto stěny, můžete si zvolit z různých barevných provedení, a to podle vašich představ. Pokud vám ani to nepřijde dostatečně vhodné, můžete si nechat vytvořit potisk přesně podle vašich představ.

20150925214840

Interiérové rolety

Rádi byste zastínili vaše místnosti způsobem, který by byl designově zajímavý? Další z možností, jak si zútulnit byt, jsou interiérové rolety. Můžete volit z široké škály barev, a provedení, jako například látky den a noc. Pokud byste uvítali něco netradičního, někteří výrobci umožňují na tyto rolety přidat potisk dle individuálních přání zákazníků. Díky tomu můžete mít svoji rodinu, přátele, domácí mazlíčky nebo cokoliv dle vlastního uvážení vyobrazeno přímo na roletách.

Sítě proti hmyzu

Chcete večer v místnosti svítit, a přesto mít otevřené okno, abyste dýchali čerstvý vzduch? Pro mnoho lidí je tato situace nemožná. A přitom řešení je levné, jednoduché a elegantní. Lze zakoupit sítě proti hmyzu, které lze lehce namontovat, a jsou velmi efektivní. Díky těmto síťkám se nemusíte při večerním svícení omezovat a můžete si užívat čerstvého vzduchu.

Sítě proti hmyzu, které jsou montovány na rámy oken, jsou nenápadné, a proto neomezují výhled z okna. Pokud stále bojujete s nepříjemným hmyzem, ať už se jedná o mouchy, včely nebo komáry, sítě proti hmyzu rychle vyřeší tento problém. Díky nim budete moci v klidu spát, aniž by vás rušil bzukot protivného hmyzu.

Díky jednoduché montáži nemusíte využívat žádné nářadí a nehrozí poškození rámu okna. Sítě lze jednoduše uchytit a v případě potřeby lehce sundat. A pokud se obáváte, že se síť vlivem povětrnostních podmínek poškodí nebo ztratí svoji efektivitu, není se čeho bát. Sítě jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou vůči těmto vlivům odolné.

Rate this post
Sdílejte