Rádi zvelebujete váš domov? Oživte jej jedinečnými bytovými doplňky

Rádi zvelebujete váš domov? Oživte jej jedinečnými bytovými doplňky

Sdílejte

Rádi zvelebujete váš domov? Oživte jej jedinečnými bytovými doplňky

Ať už chcete vytvořit novou atmosféru ve vašem interiéru s příchodem nového ročního období, hledáte změnu a jiný styl, chcete potěšit dospívající dítko dekorací, která je originální… pomůže vám internetový obchod ModHome.cz. Přináší designově povedený bytový textil, nábytek, dekorace a mnohé další v retro provedení.

Styly, které se hodí do každé domácnosti

Zaměříme-li se kupříkladu na nábytek, najdeme mnohé zboží upravené ve skandinávském, anglickém či francouzském stylu. Patina dopomůže k jedinečnému působení pokoje, ale i zahrady.

Velmi hezká je bezesporu dřevěná lavice s úložným prostorem Vintage. Hodí se jak pro umístění do vstupní haly, obýváku či altánku. Je opatřena odnímatelným, praktickým a teplo zajišťujícím sedákem, který se dá lehce omýt. Povrchová úprava nátěru olejem přináší ochranu před povětrnostními vlivy.

Maličkosti s velkou mocí

Patříte-li k těm, kdo si potrpí na detailech, mohl by vás zaujmout dekorační polštář Gioradno Owl. Pestré, příjemné a kvalitní materiály, z nichž byl zhotoven, umožňují použití do jakékoli místnosti v domě. Sova je symbol chytrosti, proto polštářkem můžete skvěle doplnit pokoj studenta, sofa v pracovně ale klidně i obývací pokoj. Styl patchwork, 100% ruční výroba, výrazné barvy a knoflíkové oči představují originalitu a netradičnost.

Do chodby, ložnice, pokoje slečen i šatny se vždy hodí zrcadlo. Zajímavé spojení kovu a skla představuje model Baroque Leaf. Má kouzelné detaily a zaujme kdekoli jej umístíte. Průměr 70 cm poskytuje dostatečně velkou plochu, ve které se vidíte.

Prohlédněte si bytové doplňky, nábytek, dekorace a další ze stránek ModHome.cz. Užasnete nad jejich krásou a zajisté si vyberete něco, čím budete chtít svůj dům vyzdobit. Objednávka bude vyřízena do dvou pracovních dnů a velmi potěšující je, že při ceně nákupu nad 2 000 Kč získáte dopravu zdarma.

Rate this post
Sdílejte