Moderní nádech a luxus pro Vaše auto, to je přístřešek od společnosti...

Moderní nádech a luxus pro Vaše auto, to je přístřešek od společnosti Cooperit

Sdílejte

Moderní nádech a luxus pro Vaše auto, to je přístřešek od společnosti Cooperit

Už po několik desetiletí si lidé zakládají vyjma svého bydlení, i na svém autu. V některých kulturách se dokonce posuzuje bohatství člověka výhradně podle auta. S tím jsou však spjaty i další okolnosti, jako náklady na provoz, či zajištění krytého stání. A zatímco dříve většina lidí ukrývala své automobily do garáže, do které nebylo vidět, dnes stále více proráží přístřešek pro auto, který dodá celému okolí nádech modernosti a přepychu; Krása Vašeho auta bude zároveň všem na očích.

Na stáří nezáleží

I když by si mohl někdo myslet, že přístřešek na auto jde umístit pouze k novým, luxusním domům a vilám, je na omylu. Přístřešky do nové zástavby zapadnou, a lze je snáze přehlédnout, než když se vyjímají u staršího domu, který není přístřešku vzhledově přizpůsobený – tím originálněji a zajímavěji poté stavba vypadá. Většina dnešní společnosti navíc investuje do modernizace bydlení neustále.

Moderní kvalita za dobrou cenu

Někteří lidé by mohli tyto altánky předčasně odsoudit kvůli domněnce o vysoké ceně, kterou si nemohou dovolit. Opak je ale pravdou: Nejlevnější kvalitní přístřešek lze pořídit už za cca 60 000 Kč; nejdražší se pak může vyšplhat až k bezmála 200 000 Kč. V tomto rozmezí se samozřejmě pohybuje X dalších variant přístřešků za různé ceny. Ať už však zvolíte kteroukoliv z možností, vyjde Vás pořízení výrazně levněji, než kdybyste si nechali postavit garáž zděnou.

Výrazná rozmanitost

Není výjimečnou domněnkou, že jsou přístřešky stejného rozměru, tvaru a materiálu. Naopak, rozměr, tvar i použitý materiál záleží výhradně na požadavcích zákazníka. Vše ale samozřejmě záleží na domluvě. Zastřešení přístřešky z lexanu dozajista osloví nejenom mladou, ale i starší generaci – ať už kvůli modernímu a přepychovému vzhledu, nebo kvůli vhodně volenému materiálu a příznivé ceně.

Vsaďte na zkušenou společnost Cooperit s.r.o.

Tak, jako požadujeme kvalitní jídlo, spotřebiče, zdravotní péči nebo vzdělání našich dětí, i od přístřešků požadujeme, aby nám sloužili po mnoho let. Právě společnost Cooperit s.r.o., která je na trhu již mnoho let, přesně ví, co zákazníci očekávají a jaké požadavky musí být splněny, aby byl automobil dobře chráněn. To stejné platí v případě altánků.

Zvolit si můžete některý z jedenácti produktů. Jmenujme kupříkladu Portoforte 80, Portoforte 170, MY PORT 150 nebo třeba NEO 90 Y. Jestliže si prohlédnete webové stránky společnosti, nabízené přístřešky a altánky se vám jistě zalíbí.

Nenechávejte dál váš vůz napospas povětrnostním podmínkám. Přístřešek vám ušetří výdaje za kroupy pomačkanou kapotu, ochrání lak před deštěm či sněhem. Chránit můžete i více vozidel, stačí objednat si variantu s dostatečně velkými rozměry.

Obraťte se na Cooperit s.r.o. co nejdříve a zanedlouho se budete kochat krásným přístřeškem a těšit se z krytí pro váš vůz.

Rate this post
Sdílejte