Multimediální tvorba jako první krok

Multimediální tvorba jako první krok

Sdílejte

Multimediální tvorba jako první krok

Jaká je vaše rodina? Máte doma deváťáka nebo deváťačku? Pokud ano, čeká vás a hlavně vaši dceru nebo syna jedno velmi závažné rozhodnutí. Je třeba vybrat školu, které se bude věnovat. Vy jako rodiče byste měli umět vašemu dítěti dobře poradit, ovšem pozor – rozhodně ho do ničeho nenuťte. Jednou z možností, kterou je určitě dobré nabídnout, je obor Multimediální tvorba. Pro vaše dítě může být prvním odrazovým můstkem do spokojeného života. Proč?

Reaguje na současnost

Studijní obor Multimediální tvorba vznikl jako reakce na současnou dobu. Výuka je zaměřena na moderní technologie a jejich využití v praktickém životě. Obor zahrnuje například studium fotografie a designu, multimediální technologie, studenti se učí tvořit a spravovat internetové stránky, učí se ovládat program AutoCAD, čekají je i předměty písmo a figurální kresba či prostorová tvorba. Není to vše. Mezi vyučované předměty patří management multimediální tvorby v cestovním ruchu a marketing. Nechybí ani výuka 2 cizích jazyků. Studentu si volí angličtinu, ruštinu, španělštinu, francouzštinu nebo němčinu. Díky rozmanitosti předmětů jsou absolventi této školy skvěle připraveni na vstup do zaměstnání i na další studium.

Přijímací řízení již v lednu

Obor Multimediální tvorba je kreativní, a proto je pro přijetí nutné uspět v talentové zkoušce. Má 2 části: Práce na počítači a tématická kresba. Roli v přijímacím řízení hrají i výsledky ze základní školy. Hodnotí se známky z výtvarné výchovy, cizího jazyka a výpočetní techniky v 7. a 8. třídě základní školy. Uchazeč může získat další body za účast v olympiádách či jiných akcích (účast a úspěchy je nutné doložit). Více se dozvíte na stránce přijímací řízení. První kolo přijímacích zkoušek se bude konat již 6. ledna 2016! Do prvního ročníku bude přijato pouze 24 nejlepších studentů. Škola totiž dbá na individuální přístup, čehož by při větším počtů žáků nemohlo být dosaženo.

Kompletní informace najdete na www.multimedialnitvorba.cz.

Rate this post
Sdílejte