Skoncujte s pracným sečením trávy. Pořiďte si zahradní traktor a péči o...

Skoncujte s pracným sečením trávy. Pořiďte si zahradní traktor a péči o trávník si užijte.

Sdílejte

Skoncujte s pracným sečením trávy. Pořiďte si zahradní traktor a péči o trávník si užijte.

Kdo z nás by nechtěl mít krásný trávník a cítit se tak doma příjemně, kochat se výhledem z terasy a relaxovat? A to i v případě, že je naše zahrada větší a sečení klasickou sekačkou zabírá x hodin práce týdně…

Ať už máte klasickou zahradu o větší ploše, nebo vlastníte jiný typ pozemku, u něhož musíte travní porost alespoň občas zkrotit a posekat, vhod vám přijdou zahradní traktory. Výborně zvládnou jakýkoli terén, ať už je více členitý nebo v kopci, disponují dostatečně velkým sběrným košem, výkonným motorem a odolnou konstrukcí, která vydrží po mnoho let.

Kvalitní malotraktory za skvělou cenu

Na internetových stránkách seco-traktory.cz si můžete prohlédnout fotografie a nasát informace o mnoha zahradních traktůrcích. Na rozdíl od konkurence jsou však cenově mnohem dostupnější, i když je kvalita zachována a jsou naprosto spolehlivé. Nabízíme domácí zahradní malotraktory včetně dovozu klientovi a vyškolením obsluhy.

Hezkým příkladem je např. domácí traktor Challenge. Má robustní konstrukci, za niž by konkurence požadovala i dvojnásobek ceny, než za kterou ji nabízí seco-traktory.cz.

Potěší vás malý poloměr zatáčení, jenž využijete zvláště u členitějších pozemků. Sběrný koš je ve své třídě největší, objem 300 l zaručuje, že jej nebudete muset co chvíli vysypávat. Výborně kopíruje terén a obsluha pozná jen minimum vibrací, minimalizuje potřebu užití uzávěrky diferenciálu.

Za zmínku stojí i profesionální ložiska nábojů kol i vodicích řemenic, řídící tyče a čepy se seřiditelnými kulovými čepy atd. Pohání jej dvouválcový motor INTEK V2 – 16 HP, pojezdová rychlost je až 12 km/hod.

Vyberte si z mnoha modelů

Prohlédněte si kompletní nabídku na seco-traktory.cz a vyberte si traktůrek, který splní všechny vaše požadavky. Sečení trávy a údržba pozemku se pro vás stane relaxací, zábavou a budete jej dělat s potěšením.

Rate this post
Sdílejte